ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Dove και Veet απαντούν στην Λατινοπούλου για τα σχόλια που έκανε

Σχετικά με τις τρίχες και τις ραγάδες

must.com.cy

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, μετά τα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα σώματα των γυναικών και τις αξύριστες ή ξυρισμένες τρίχες που πρέπει να έχει ο καθένας στο κορμί του.

Η ίδια, αν και μόλις 30 ετών, μιλά με απαρχαιωμένες, στερεοτυπικές απόψεις για την καλαισθησία και τα όσα πιστεύει ότι πρέπει να υπόκεινται οι γυναίκες, για να είναι «παρουσιάσιμες» με τα δικά της δεδομένα, πράγμα που όπως καταλαβαίνετε δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.

Θέση όμως στο θέμα της αξύριστης μασχάλης, θέλησαν να πάρουν και δύο πολύ γνωστές εταιρείες προϊόντων περιποίησης σώματος, η Dove και η Veet, όπου μπορεί να μην αναφέρουν το όνομα της κυρίας Λατινοπούλου, αλλά απαντούν έμμεσα στα «πρότυπα ομορφιάς» της.

Σε ανάρτησή της στο Facebook η Dove, έγραψε: Στο δικό σου σώμα και τη δική σου ομορφιά δεν υπάρχουν ‘πρέπει’ και επιταγές. Ούτε τώρα, ούτε ποτέ» ενώ πάνω στην φωτογραφία του post αναγράφεται: «Με τρίχες, χωρίς τρίχες, με ερεθισμούς, με σημάδια. Με κυτταρίτιδα, με ραγάδες, με περισσότερα ή λιγότερα κιλά. Γυμνασμένη ή αγύμναστη. Δεν έχει σημασία. Δικό σου σώμα, δική σου επιλογή».

Παρόμοια ήταν και η ανάρτηση που έκανε η Veet, η οποία ειδικεύεται στα προϊόντα αποτρίχωσης, σημειώνοντας: «Για μας είσαι ‘στην τρίχα’ όταν είσαι ο εαυτός σου. Αποτριχώσου μόνο αν το θέλεις, όταν το θέλεις. Η επιλογή είναι δική σου!» ενώ δημοσίευσε και μία φωτογραφία στην σελίδα της με το μήνυμα: « Αποτρίχωση ή τριχοφυΐα; Δεν μας πέφτει λόγος. Η επιλογή είναι δική σου».

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση

Οι μήνες που έρχονται, πάντα και για πάντα, λόγω κουλτούρας, θα σημαίνουν για εμάς πολύ περισσότερα από όσα αφήνουμε να εννοηθούν, ίσως γιατί – λόγω και του κλίματος

Είστε έτοιμοι για σχέση;

Τα πράγματα αλλάζουν, ο καιρός επιτρέπει στα άτομα να έρθουν πιο κοντά, αφήνει την ερωτική φαντασίωση να «κοιμηθεί».
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ