ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H Miley Cyrus σε ρόλο σκηνοθέτριας

Για το νέο βίντεο κλιπ του συντρόφου της, Cody Simpson, και για το τραγούδι «Captain's Dance With The Devil»

Newsroom K

Οι καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο βρήκαν διάφορους τρόπους για να παραμείνουν ενεργοί τον καιρό του αναγκαστικού εγκλεισμού, και η Miiley Cyrus δεν αποτελεί εξαίρεση. Η τραγουδίστρια ανέλαβε το ρόλο σκηνοθέτριας, για το νέο βίντεο κλιπ του συντρόφου της, Cody Simpson, και για το τραγούδι ''Captain's Dance With The Devil''. O Simpson, γνωστός πλέον για τη χρήση ποίησης - μιας και έχει πρόσφατα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με ποιήματα, με όνομα ''Prince Neptune'' - την χρησιμοποιεί και εδώ, σαν στίχους, σαν μορφή αφήγησης. Στο συγκεκριμένο τραγούδι, ο τραγουδιστής σκιαγραφεί το πορτρέτο ενός εφήβου, εθισμένου στην ηρωίνη, που αποζητά μια ζωή σκληρή, που δεν την πιάνει ο νόμος, ελεύθερος στη θάλασσα.

Από την άλλη, στο βίντεο που γυρίστηκε στο σπίτι, ο Simpson καλύπτει το πρόσωπό του με φωτεινά χρώματα, φορώντας vintage κομμάτια από Jean Paul Gaultier και Chanel.

Δείτε το βίντεο.

Η αρχική ιδέα πίσω από το τραγούδι ξεκίνησε με πρωταγωνιστή έναν νεαρό ναύτη, που ξεκινά μιαν περιπέτεια στη θάλασσα προς αναζήτηση της ελευθερίας, και δεν επιστρέφει ποτέ. Οι στίχοι όμως μπορούν να ερμηνευτούν με διάφορους τρόπους. Η Cyrus, το παρουσιάζει σαν έναν αγώνα του ''Captain'' με την ιδέα της κοινωνίας για το τί θα πει αντρισμός, ειδικότερα σε μια εποχή που δεν ήταν τόσο αποδεχτό όσο σήμερα.

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση