ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H υπέροχη συμμετρία της Maria Švarbová

Η φωτογράφος Maria Švarbová από τη Σλοβακία, καταφέρνει να μας εθίσει στο Instagram

Newsroom K

Η φωτογράφος Maria Švarbová (@maria.svarbova) από τη Σλοβακία, καταφέρνει να μας εθίσει στο Instagram - και συνεπώς, στη δουλειά της - με τις πιο συμμετρικές φωτογραφίες, με απόλυτο καλοκαιρινό mood και όμορφα χρώματα, παρουσιάζοτας τη συλλογή ''Swimming Pools''.

H Švarbová ασχολήθηκε πρώτη φορά με τις πισίνες το 2014, από μια πισίνα 80 χρόνων που πλέον ήταν κλειστή. Μιλώντας στο CNN αποκάλυψε το πόσο μεγάλη εντύπωση της προκάλεσε το θέαμα και τη γοητεία της αρχιτεκτονικής σε έναν μεγάλο ανοιχτό χώρο. Στην πορεία της, έχει φωτογραφίσει 13 πισίνες σε 13 διαφορετικές πόλεις της Σλοβακίας.

Με μια ματιά στο προφίλ της, σε καθηλώνουν οι αυστηρές γραμμές, οι αντιθέσεις χρωμάτων αλλά και το πόσο ''άδειες'' φαίνονται οι φωτογραφίες αφού ως επί το πλείστον γεμίζουν μόνο με τοίχους, νερό, γραμμές και ανθρώπους. Για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, φωτογράφισε μοντέλα με μονόχρωμα μαγιό, σε πόζες που παραπέμπουν στο αθλητικό event Σπαρτακιάδες, και στη συνέχεια, στην επεξεργασία, διορθώνονταν τα χρώματα και πολλαπλασιάζονταν τα μοντέλα.

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση