ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μια βραβευμένη influencer αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας

Πρέπει να έχεις μια συγκεκριμένη αισθητική και να παραμένεις πιστός σε αυτήν, είπε η Λαβίνια Σταθάκη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Λαβίνια Σταθάκη (@laviniastathaki), με 94.7 χιλιάδες followers στο Instagram, δεν είναι απλά μία ακόμα fashion και beauty blogger. Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες του είδους, βραβευμένη από το περιοδικό Marie Claire, με feed που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά. Μιλώντας στο περιοδικό Ozon, η style influencer αποκαλύπτει μερικά από τα... μυστικά της επιτυχίας της.

Όσον αφορά στο πώς δημιουργεί ποιοτικό περιεχόμενο:

''Δεν υπάρχει συνταγή παρά μόνο συνέπεια. Πρέπει να έχεις μια συγκεκριμένη αισθητική και να παραμένεις πιστός σε αυτήν. Ακόμα και μεγάλα brands βλέπω πως δεν μπορούν να διαχειριστούν καλά το κομμάτι της ταυτότητας. Στις πολύ αρχές μου πάντα ρωτούσα followers μου εάν διέκριναν μια φωτογραφία μου ανάμεσα σε άλλες κι η απάντηση ήταν θετική. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση: να ξεχωρίζει η εικόνα σου ανάμεσα σε πολλούς!''

Για το κόστος της δημιουργίας ποιοτικού περιεχομένου:

''Μια influencer κάνει τη δουλειά πολλών ανθρώπων μαζί, από το πιο απλό μέχρι το πιο κουραστικό. Όμως η ομορφιά σε όλο αυτό ειναι η αλήθεια η οποία βγαίνει! Πίσω από κάθε φωτογραφία υπάρχει αλήθεια, ακόμα κι εάν πρόκειται για μια τοποθέτηση προϊόντος. Κι αυτό διότι πάντα επιλέγω να συνεργάζομαι με brands που είναι κοντά σε μένα και έχουμε την ίδια αισθητική. Πιστεύω ότι με βάση την κοινή αισθητική πρέπει ο καθένας μας να επιλέγει τους συνεργάτες του!''

Σχετικά με την ομάδα πίσω από το αποτέλεσμα που βλέπουμε στο feed:

''Είχα ομάδα από την αρχή. Φυσικά αλλάζουν τα πρόσωπα με τον καιρό. Παρόλ’ αυτά, στο κομμάτι π.χ. της φωτογραφίας, τα πράγματα έχουν εξελιχθεί τόσο που πλέον με ένα καλό κινητό βγάζεις υπέροχες λήψεις. Βέβαια όλο το κομμάτι της επιμέλειας και του styling είναι αποκλειστικά δικό μου''.

Οι συμβουλές της για όσους θέλουν να ασχοληθούν με αυτό:

''Η θέληση και η σκληρή δουλειά νικά τα πάντα. Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ. Πολλές φορές οι γύρω μου με αποθάρρυναν διότι, όταν ξεκίνησα όλο αυτό, φάνταζε τότε από τρελό έως αστείο, όμως η θέλησή μου να δημιουργήσω κάτι δικό μου ήταν πολύ μεγαλύτερη. Το να πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις παρά τις αντιξοότητες είναι ο πιο καλός σου σύμμαχος στην αρχή''.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση