ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

2 tips για να μειώστε τους μαύρους κύκλους

Εντάξτε τις στη ρουτίνα ομορφιάς σας

must.com.cy

Ριάνα Στυλιανού

Οι μαύροι κύκλοι είναι κάτι που ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες ανά το παγκόσμιό, και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην έλλειψη ύπνου. Οι μαύροι κύκλοι μπορούν να προκληθούν από αφυδάτωση, λόγω υπερβολικής συγκέντρωσης μελανίνης, κακής κυκλοφορίας του αίματος ή γενετικής προδιάθεσης.

Δεν εξαφανίζονται σχεδόν ποτέ εντελώς, ωστόσο υπάρχουν μερικά tips, που αν εφαρμόσουμε μπορούμε να μειώσουμε την έντονη εμφάνισή τους.

Δείτε ποιοι είναι αυτοί πιο κάτω:

Ice ice baby!

Η χαμηλή θερμοκρασία βοηθά στο να συρρικνωθούν τα διεσταλμένα αιμοφόρα αγγεία, έτσι κάθε πρωί, καλό θα ήταν να κάνατε κρυοθεραπεία, είτε με κομπρέσες, είτε κάνοντας μασάζ με ένα παγάκι ή απλά χρησιμοποιώντας τα beauty tools που είναι ειδικά για αυτό το σκοπό. Μπορείτε επίσης θα φιλάτε τις κρέμες σας και τα eye patches μέσα στο ψυγείο, έτσι ώστε όταν εφαρμόσουν στο πρόσωπό σας, να σας δώσουν αυτές τις ιδιότητες.

Round and round we go we go!

Η ενυδάτωση γενικά είναι κάτι που το δέρμα όχι απλά χρειάζεται για να είναι λαμπερό, αλλά τη χρειάζεται και για να είναι πραγματικά υγιής. Έτσι, δεν κάνουμε ποτέ skip την κρέμα ματιού μας, παρά το γεγονός ότι εφαρμόζουμε κρέμα σε όλο μας το πρόσωπο. Ωστόσο την κρέμα κάτω από τα μάτια, την εφαρμόζουμε με κυκλικές κινήσεις, κάνοντας έτσι απαλό μασάζ. Κατά την εφαρμογή, δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τον δείκτη του χεριού μας, καθώς αυτό είναι το πιο δυνατό δάχτυλο, αλλά το λεγόμενο ring finger, που είναι αυτό που φοράμε τη βέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση