ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

4 beauty tips για να πέτυχετε το πιο σαγηνευτικό βλέμμα

Τα μυστικά ομορφιάς που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα

must.com.cy

Της Ριάνας Στυλιανού

Ένα στοιχείο που κάνει την εμφάνιση μιας γυναίκας απίστευτα κολακευτική, είναι το βλέμμα, ειδικά όταν αυτό είναι σαγηνευτικό και πολύ γοητευτικό. Πρόκειται για το χαρακτηριστικό στο πρόσωπό μας που οι περισσότεροι κάνουν focus σε αυτό, επομένως το να πετύχουμε το κατάλληλο eyelook για το σχήμα και το χρώμα των ματιών μας είναι σημαντικό.

Σήμερα ωστόσο, θα μοιραστούμε μαζί σας ορισμένα γενικά tips ομορφιάς, που όλες μπορείτε να εντάξετε στη ρουτίνα σας, κάνοντας το βλέμμα σας καθηλωτικό.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Glossier (@glossier)

1. Εφαρμόστε μολύβι ματιών ή eye liner, στο πάνω βλέφαρό σας από τη μέση μέχρι την εξωτερική γωνιά του ματιού σας, για να δώσετε έμφαση στο σχήμα του.

2. Κάντε το βλέμμα σας πιο fresh και ξεκούραστό, εφαρμόζοντας άσπρο ή off white μολύβι σε κρεμώδης φόρμουλα, στο κάτω εσωτερικό σημείο του βλέφαρου σας.

3. Προκειμένου να κάνετε τις βλεφαρίδες σας πιο έντονες, χωρίς να προσθέσετε ψεύτικες, είναι εφαρμόζοντας μάσκαρα σε κάθε τρίχα. Πώς να το κάνετε αυτό; Με ένα μικρό καθρέφτη που θα κρατάτε χαμηλά, εστιάστε το βλέμμα σας σε αυτό και στη συνέχεια εφαρμόστε τη μάσκαρά σας. Με αυτό τον τρόπο το βλέφαρό σας τεντώνεται και ξεχωρίζει ελάχιστα τις βλεφαρίδες.

4. Πολύ σημαντικό ρόλο στο να πέτυχετε το eyelook που επιθυμητέ, παίζουν και τα φρύδια. Κάνε τα να φαίνονται πιο ανασηκωμένα και “γεμάτα” χτενίζοντάς τα προς τα πάνω με ένα ειδικό τσελ για φρύδια, ή με μια παλιά οδοντόβουρτσα και λάκα μαλλιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση