ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

5 tips για να μακρύνετε τα μαλλιά σας

Θα σας φανούν σούπερ χρήσιμα

must.com.cy

ΤΗΣ ΡΙΑΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Μπορεί στη μόδα να κυριαρχεί το πολύ κοντό καρέ κούρεμα, αλλά υπάρχουν και οι γυναίκες που θέλουν απελπισμένα να μακρύνουν τα μαλλιά τους.

Για όσες κατατάσσονται σε αυτή την ομάδα και δυσκολεύονται να τα μακρύνουν, τότε συνεχίστε το διάβασμα, γιατί έχουμε καταγράψει 5 καταπληκτικά tips που θα σας βοηθήσουν να τα μακρύνετε.

1. Προσπαθήστε να μην πιάνετε τα μαλλιά σας σε σφιχτούς κότσους. Αν' αυτού πιάστε τα σε χαμηλή αλογοουρά ή ένα messy bun, χρησιμοποιώντας ένα σατέν λαστιχάκι.

2. Χρησιμοποιήστε προϊόντα κατάλληλα για το είδος των μαλλιών σας. Από σαμπουάν, σε ορούς, κρέμες και conditioner.

3. Όταν λούζετε τα μαλλιά σας, αποφύγετε το πολύ ζεστό νερό γιατί αυτό αφυδατώνει τις τρίχες. Μάλιστα, θα μπορούσατε να τα ξεπλύνετε για το φινάλε, με κρύο νερό για να “κλειδώσει” η τρίχα σας μέσα της την ενυδάτωση. Cool hack για τον χειμώνα, αναποδογυρίστε το κεφάλι σας για να μην ακουμπήσει το σώμα σας το κρύο νερό.

4. Αποφύγετε το τρίψιμο των μαλλιών με την πετσέτα. Ο καλύτερος τρόπος για να στεγνώσετε φυσικά τα μαλλιά σας, είναι με μια cotton φανέλα ή με ένα τουρμπάνι από μικροϊνες.

5. Μετά από κάθε λούσιμο, μπορείτε να “τρέφεται” τα μαλλιά σας με λίγο ελαιόλαδο, οργανικό λάδι καρύδας ή ένα ιδικό λαδάκι για τα μαλλιά σας, δίνοντας έμφαση κυρίως στις άκριες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση