ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εξαφανίστε τις σακούλες κάτω από τα μάτια με αυτό το tip

Δείτε όλα τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε.

Ριάνα Στυλιανού

Ένα βασικό λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες όταν θέλουν να καλύψουν ατέλειες στο πρόσωπό τους, είναι η υπερβολική χρήση foundation ή concealer. Αυτή η διαδικασία έχει ακριβώς το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο είναι ένα look νεανικό και φρέσκο.

Εάν λοιπόν αντιμετωπίζεται περιβλήματα όπως σακούλες κάτω από τα μάτια που σας κάνουν να φαίνεστε ταλαιπωρημένες και κουρασμένες, τότε πρέπει να υιοθετήσετε αυτή τη συνήθεια στη ρουτίνα ομορφιάς σας, που δεν είναι άλλη από το να αποθηκεύσετε την κρέμα ματιών σας στο ψυγείο. Εφαρμόστε την με ταμποναριστές κινήσεις.

Όσον αφορά το μακιγιάζ, σε αυτή την περίπτωση ισχύει ο όρος “less is more”. Αφού κάνετε μασάζ με πάγο κάτω από τα μάτια σας για να κυκλοφορήσει καλύτερα το αίμα και να μειωθεί το φούσκωμα, και εφαρμόσετε τα skin care προϊόντα σας, απλώστε concealer με τα δάκτυλά σας για να «λειώσει» ομοιόμορφα το προϊόν στην επιδερμίδα σας. Αποφύγετε την υπερβολική ποσότητα πούδρας στο κάτω μέρος των ματιών σας για να μην δημιουργηθούν γραμμές.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση