ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H απόχρωση στα μαλλιά που θα σας κάνει να φαίνεστε νεότερες

Ειδικός μας κάνει introduce στο χρώμα που θα «αφαιρέσει» χρόνια από το πρόσωπό σας

Ριάνα Στυλιανού 

Είναι φορές που εμείς οι γυναίκες θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή πάνω μας, έτσι ώστε να αναβαθμίσουμε την εμφάνιση μας, να κάνουμε ένα boost την αυτοπεποίθησή μας και γενικότερα να νιώσουμε ανανεωμένες.

Αυτή η επιθυμία μας συνήθως μας οδηγεί στο να κάνουμε αλλαγή στα μαλλιά μας, είτε υιοθετώντας ένα νέα κούρεμα ή αλλάζοντας το χρώμα τους.

Εάν λοιπόν βρίσκεστε σε αυτό το mood, τότε να ξέρετε πως διαβάζετε το καταλληλότερο άρθρο, για θα σας πω με βάση τους ειδικούς, πιο είναι το χρώμα που θα σας κάνει να φανείτε 10 χρόνια νεότερη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παντελή, ιδιοκτήτης του κομμωτήριού Rust ‘n Roll, αρχικά μάς είπε ποια απόχρωση «σκληραίνει» τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, την οποία αποφεύγει να κάνει σε γυναίκες άνω των 40. Ο λόγος για τις ψυχρές καστανές αποχρώσεις, οι οποίες μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει θαμπή και κουρασμένη.

Αντιθέτως, η απόχρωση που θα «γλυκάνει» το πρόσωπο μας είναι εκείνη που έχει βάση σε ζεστή καστανή απόχρωση, όπως το σοκολατί και το red brown.

Αξίζει να αναφερθούμε επίσης και στις ανταύγειες και balayage στο χρώμα της καραμέλας. O Γιώργος παροτρύνει αυτή την αλλαγή στις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένα πιο girly και πιο «γλυκό» αποτέλεσμα.

Celebrities που λατρεύουν αυτές τις αποχρώσεις είναι οι Jennifer Lopez, Penelope Cruz, Carla Bruni, Victoria Beckham, Eva Longoria και Cindy Crawford.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση