ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Hailey Bieber λανσάρει (και αυτή) το δικό της brand ομορφιάς

Ακόμα μια προσθήκη λοιπόν στο club των celebs που λανσάρουν το δικό τους beauty brand

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Απ' ότι φαίνεται το goal της σήμερον ημέρας για όλες τις celebrities εκεί έξω, είναι να λανσάρουν το δικό σου beauty brand, με εμάς να μην ξαφνιζόμαστε πια καθόλου με τις σχετικές τους ανακοινώσεις.

Η λίστα με τις celebrities που λάνσαραν την δική τους επωνυμία με προϊόντα ομορφιάς είναι πάρα πολύ μεγάλη. Μερικές από αυτές είναι η Rihanna με τη Fenty Beauty, η Selena Gomez με τη Rare Beauty, η Jessica Alba με τη The Honest Company και η Lady Gaga με τη Haus Laboratories. Πόσο μάλλον οι πιο πρόσφατες εντάξεις στον χώρο της ομορφιάς, που δεν είναι άλλες από την Jennifer Lopez και το λανσάρισμα της JLo Beauty, τη Halsey και το beauty brand της About-Face αλλά και την Alicia Keys με το Keys Soulcare.

 

Ακόμα μια προσθήκη λοιπόν σε αυτή τη μακράν λίστα μπαίνει και η Hailey Bieber, η οποία φαίνεται να κατοχύρωσε την επωνυμία του brand της, που με βάση τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, θα ονομάζεται Rhode - από το μεσαίο της όνομα. Το brand θα περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας, αρώματα και μακιγιάζ.

Μια παρόμοια κίνηση στα επαγγελματικά της είχε κάνει περίπου πριν από δυο χρόνια, πιο συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2019, όπου υπέβαλε το εμπορικό σήμα “Bieber Beauty”, το οποίο όμως απορρίφθηκε αμέσως, εφόσον είχε πάρα πολλές ομοιότητες με αυτό του συζύγου της, Justin Bieber το 2010.

 

Η αλήθεια να λέγετε όμως, είμαστε αρκετά ανυπόμονες για να δούμε αλλά και να δοκιμάσουμε τα νέα προϊόντα της Ηailey... εφόσον είναι από τα πλέον πιο αγαπημένα μας It girls.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση