ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ποια είναι τα μυστικά για την διατήρηση μαυρίσματος

Πως να διατηρήσεις το όμορφο σοκολατοχρώμα που πήρες μέχρι τώρα

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Κάθε καλοκαίρι υπάρχει η ίδια απορία: πώς μπορούμε να διατηρήσουμε λίγο παραπάνω το μαύρισμά μας. Και ενώ στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πετύχουμε, εμείς μαζέψαμε τα πιο δημοφιλής tips για να κρατήσετε το χρώμα σας λίγο παραπάνω καιρό. Δείτε ποια είναι αυτά.

Κρύο ντους
Ένας από τους σημαντικότερους κανόνες για την διατήριση του μαυρίσματος σας, είναι να αγαπήσετε, όσο δύσκολο και αν ακούγετε, τα κρύα ντούς. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι γιατί Η επιδερμίδα μας περιβάλλεται από μια επιφάνια υγρασίας, το υδρολιπιδικό φιλμ, και η δουλειά του είναι ουσιαστικά να προστατεύει το δέρμα, αφού, αποτελείται από φυσικά έλαια. Με το ζεστό νερό όμως, μπορούμε να πούμε ότι κάνουμε κακό στο δέρμα μας αφού, «λιώνουμε» αυτά τα έλαια με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να μένει χωρίς προστασία και να αφυδατώνεται.

Photo by Unsplash

Απολέπιση
Τα body scrubs πρέπει να είναι ο καλύτερος μας φίλος εάν όντως θέλουμε να κρατήσουμε το μαύρισμά μας. Είναι κάτι που βοηθά να διώχνουμε τη νεκρή στοιβάδα δέρματος και έτσι, όχι μόνο η επιδερμίδα δε θα είναι θαμπή αλλά το μαύρισμα θα είναι ακόμη πιο ορατό.

Photo by Unsplash

Σαπούνια με Argan oil
Είναι γνωστό ότι το argan oil είναι ένα από τα πιο ενυδατικά έλαιά και κρατώντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη, κρατάει και το μαύρισμα για παραπάνω καιρό και απολαμβάνεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι με το πιο υπέροχο χρώμα επιδερμίδας.

Photo by Unsplash

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση