ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς να απαλλαγείτε από τα αφυδατωμένα μαλλιά με μόνο ένα προϊόν

Κάνει θαύματα τόσο στην επιδερμίδα, όσο και στα μαλλιά

must.com.cy

Μετά από ώρες ξεγνοιασιάς κάτω από τον ήλιο και τις βουτιές στη θάλασσα, το μαλλί μας αναζητά απεγνωσμένα την ενυδάτωση που του χρειάζεται. Οι ακτίνες του ήλιου σε συνδυασμό με το αλμυρό νερό, έχει ως αποτέλεσμα να αφυδατώνει την τρίχα, κάνοντάς την να φαίνεται θαμπή και άτονη.

Επομένως, τι καλύτερο από το να κάνετε τη μάσκα μαλλιών μετά από ένα ΣΚ ξεγνοιασιάς στην παραλία, με το ένα και μοναδικό υλικό που θα φέρει ξανά την λάμψη στην εμφάνισή σας.

Για αυτή τη φυσική θεραπεία μαλλιών λοιπών, θα χρειαστείτε λάδι καρύδας, το φυτικό προϊόν που κάνει θαύματα, τόσο στην επιδερμίδα, όσο και στα μαλλιά. Μπορείτε να το βρείτε σε υπεραγορές, σε φαρμακεία και σε καταστήματα με φυτικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής.

Αρχικά, θα πρέπει να χτενίσετε τα μαλλιά σας, έτσι ώστε όταν απλώσετε το προϊόν να απορροφηθεί ομοιόμορφα.

Αφού χτενίσετε τα μαλλιά σας, απλώστε το λάδι καρύδας σε όλο το μήκος των μαλλιών σας, δίνοντας περισσότερη έμφαση στις φθαρμένες άκριες.

Με ένα λαστιχάκι ή τσιμπιδάκι, μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μία πλεξούδα, αλογοουρά ή προς τα πάνω, και τοποθετήστε τα μέσα σε πλαστική σακούλα, σαν να τυλίγατε τα μαλλιά σας με πετσέτα.

Αφήστε το φυτικό αυτό συστατικό στα μαλλιά σας για όσο περισσότερη ώρα μπορείτε, ακόμα και όλο το βράδυ. Δεν πρόκειται να κάνει καμία ζημιά στα μαλλιά σας, αντιθέτως, όσο πιο πολύ ώρα το αφήσετε πάνω, τόσο πιο λαμπερά και ενυδατωμένα θα δείχνουν τα μαλλιά σας.

Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά και συνεχίστε την κανονική ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση