ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς να αποκτήσετε το δημοφιλές Cloud Skin των celebrities

Όταν το skincare συναντά το μακιγιάζ φέρνοντας τα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα.

must.com.cy

Ακόμα μια τάση αναδύθηκε στην επιφάνια της ομορφιάς, και έχουμε να πούμε πως είναι μακράν η αγαπημένη μας. Ο λόγος; Μα φυσικά επειδή επιτέλους η περιποίηση προσώπου συνδυάζεται με το μακιγιάζ, και τα αποτελέσματα είναι μοναδικά.

Το όνομα της εν λόγω τάσης είναι «Cloud Skin», και επινοήθηκε από τον make up artist, Dominic Skinner. Το beauty trend που συνδυάζει το skincare με το μακιγιάζ με έναν μοναδικό τρόπο, σχετίζεται με την εφαρμογή προϊόντων που είναι εμπνευσμένα από το σύννεφο, θέλοντας τα αποτελέσματα να είναι μία τελειοποιημένη επιδερμίδα από μέσα προς τα έξω.

 

@victorialyn @scottbarnescosmetics Signature Snatural Base Routine The of #Underpainting I had to try this! #makeup #beauty #contour Lo-fi hip hop - NAO-K

Αυτό το trend βγάζει απόλυτο νόημα, εφόσον η αρχή όλων στο μακιγιάζ πρέπει να είναι το skincare.

Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι η βαθιά ενυδάτωση, η οποία θα βοηθήσει τα προϊόντα μακιγιάζ να εφαρμοστούν καλυτέρα πάνω στο πρόσωπό μας.

Επομένως, για να δημιουργήσουμε την τέλεια βάση, ξεκινούμε από την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμα και μετά του serum μας. Μετά έχει σειρά το primer το οποίο θα φράξει τους πόρους, και τέλος το foundation.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση