ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς να αποκτήσετε το glowy look βήμα προς βήμα

Δίνουμε έμφαση στα χαρακτηριστικά του προσώπου μας γυαλάδες

must.com.cy

Ριάνα Στυλιανού

Oι τάσεις στο μακιγιάζ που το τελευταίο διάστημα είχαν την τιμητή τους, ήταν το Vanilla Girl trend και το Clean Girl Aesthetic.

Και οι δύο τάσεις είχαν ως κύριο στόχο να αναδείξουν με φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, δίνοντας έμφαση στις γυαλάδες αλλά και στη φυσική υφή του δέρματός μας, κάνοντας το να φαίνεται στην καλύτερη εκδοχή του.

Έτσι λοιπόν, σας επισημαίνουμε πιο κάτω πως μπορείτε να αποκτήσετε το πιο λαμπερό και healthy looking μακιγιάζ ,αναδεικνύοντας τα φυσικά σας χαρακτηριστικά με τον πιο απλό τρόπο.

@oliviacoutts

 

1. To πρώτο βήμα είναι η καλή ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πριν εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας, απλώστε στο πρόσωπό σας την ενυδατική σας κρέμα, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με ένα serum για να έχετε τη σωστή βάση.

2. Ώρα για το foundation. Πριν το εφαρμόσετε, προσθέστε σε αυτό μερικές σταγόνες υγρό highlighter για ακόμα πιο λαμπερά αποτελέσματα.

3. Στη συνέχεια εφαρμόστε highlighter σε στερεά μορφή στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο της μύτης και στην «καρδιά» των χειλιών σας.

4. Όσον αφορά το ρουζ τώρα, προτιμήστε ένα προϊόν σε υγρή μορφή που θα ενισχύσει το glow look.

5. Για την τέλεια πινελιά, εφαρμόστε μια ιριδίζον σκιά στα μάτια και clear gloss ή lip oil στα χείλη σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ