ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πώς θα προστατέψετε τα χέρια σας από την αφυδάτωση

Λόγω του συχνού πλυσιματος παρατηρήσατε τα χέρια σας αφυδατωμένα; Να τι μπορείτε να κάνετε

Newsroom K

Ο κορωνοϊός κατόρθωσε να μας αλλάξει πολλές συνήθεις και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Ανάμεσα σε όσα κληθήκαμε να αλλάξουμε -γνωρίζοντας πως ο κορωνοϊός ζει σε επιφάνειες για αρκετές ώρες- είναι και η συχνότερη πλύση των χεριών μας. Αν όμως εξαιτίας της παρατηρήσατε τα χέρια σας να αφυδατώνονται, τότε δεν πρέπει να το αγνοήσετε. Τι μπορείτε να κάνετε; Φυσικά, να εξακολουθείτε να πλένετε σχολαστικά τα χέρια σας και παράλληλα να προστατεύετε τα χέρια σας. Δείτε στην συνέχεια 4 τρόπους που θα προστατεύσουν τα χέρια σας.

Καλό είναι όταν πλένεστε, να στεγνώνετε καλά τα χέρια σας και να χρησιμοποιείται ενυδατική κρέμα. Αν είναι ιδιαίτερα ερεθισμένα, εξοπλιστείτε με μια κατάλληλη συμβουλευμένοι τον φαρμακοποιό σας.
Μπορείτε αντί το κλασικό σαπούνι, να χρησιμοποιείτε ένα αντιμικροβιακό τζελ χεριών που μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα.
Μην ξεχνάτε να φοράτε τα γάντια σας - όχι μόνο για να προστατευτείτε από τον covid-19, αλλά και από της χημικές ουσίες που περιέχουν αρκετά προϊόντα καθαρισμού και μπορούν να βλάψουν τα χέρια σας. Με αυτόν τον τρόπο, τα χέρια σας θα παραμένουν απαλά.
Το στέγνωμα των χεριών είναι εξίσου σημαντικό με το πλύσιμό τους. Έχετε στο μυαλό σας πως ο καταλληλότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε χαρτί.

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

X