ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα 6 οφέλη που προσφέρει μία μάσκα από άνθρακα

Οι λόγοι που πρέπει να την εντάξετε αμέσως στη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας

must.com.cy

Άκρως instagramable, σούπερ trendy και μπορείτε να τη βρείτε σε όλα τα φαρμάκια, σούπερ μάρκετ, καταστήματα με προϊόντα ομορφιάς κτλ. Τι είναι; Μα φυσικά η μάσκα από άνθρακα.

Ο ενεργός άνθρακας, είναι ένα βασικό συστατικό ομορφιάς που έχει βρει τον δρόμο του σε διάφορα προϊόντα για όλες τις ανάγκες περιποίησης της επιδερμίδας. Πολύ πιθανό να το έχετε στο μυαλό σας σαν κάρβουνο, αλλά εννοείται πως απέχει πολύ από αυτό που χρησιμοποιεί στη μαγειρική και το BBQ.

Το κάρβουνο που χρησιμοποιείται στα προϊόντα ομορφιάς είναι ενεργοποιημένο, που σημαίνει ότι έχει θερμανθεί ή υποβληθεί σε επεξεργασία για να γίνουν πιο έντονες οι απορροφητικές του δυνάμεις.

Αυτός είναι και από τους κυριότερους λόγους που είναι τόσο αποτελεσματικό στον χώρο της ομορφιάς. Ωστόσο ας δούμε λίγο τα οφέλη μίας μάσκας από άνθρακα και γιατί θα πρέπει να την εντάξετε στην ρουτίνα ομορφιάς σας.

1. Ιδανική για τις προβληματικές ζώνες Τ και για την απορρόφηση της επιπλέον λιπαρότητας.

2. Οι μάσκες προσώπου με άνθρακα απορροφούν τις τοξίνες από το δέρμα

3. Μπορείτε να μειώσετε ή να κλείσετε τους ανοιχτούς πόρους με μάσκα προσώπου με άνθρακα

4. Μια μάσκα προσώπου με άνθρακα εξισορροπεί την υπερβολική παραγωγή ελαίου στο δέρμα

5. Η ακμή και τα μαύρα στίγματα μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με τη βοήθεια μιας μάσκας προσώπου με άνθρακα.

6. Οι μάσκες προσώπου με άνθρακα είναι αποτελεσματικά αντιβακτηριακά και αντιμικροβιακά

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ