ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα hairstyles που μπορείς να εφαρμόσεις αν έχεις τετράγωνο πρόσωπο

Πως μπορείς να κολακεύσεις το πρόσωπό σου

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Ένα σμιλεμένο jawline, τα ψηλά ζυγωματικά επενδεδυμένα τέλεια με το μέτωπο και αυτή η αξιοζήλευτη δομή των οστών ανήκει σε εκείνους με ένα τετράγωνο σχήμα προσώπου. Ωστόσο, η επιλογή των σωστών χτενισμάτων για τετράγωνα πρόσωπα είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς τα λανθασμένα χτενίσματα μπορούν να ρίξουν φως σε όλα τα λανθασμένα χαρακτηριστικά αυτού του σχήματος προσώπου.

Όταν επιλέγετε ένα hairstyle, δεν θέλετε να τονίσετε σκληρές γραμμές προσώπου αλλά να τις μαλακώσετε. Όσο πιο σκληρό είναι το περίγραμμα του προσώπου, τόσο πιο εμφανές μπορούν να γίνουν οι ρυτίδες σας. Τα σωστά χτενίσματα όμως, μπορούν να μαλακώσουν το σχήμα του προσώπου και να αναδείξουν άψογα χαρακτηριστικά προσώπου όπως τα μάτια, τα ζυγωματικά και το στόμα . Επιπλέον, θέλετε να αποφύγετε τα χτενίσματα που οξύνουν τις γωνίες του σχήματος του προσώπου που πιθανό να το κάνει να φαίνεται πιο boxy και σκληρό.

Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή εμφάνιση για τον τύπο προσώπου σας

Τα διακριτά επίπεδα που είναι κάτι που κολακεύσει τα τετραγωνισμένα πρόσωπα. Προτιμήστε τα πλευρικά κτυπήματα, αποσπούν την προσοχή από το ευρύ μέτωπο και ανακουφίζοντας την οξύτητα των χαρακτηριστικών του προσώπου σας. Μακριά από χοντρά αμβλύ κοψίματα, αφού, κάνουν τον κάτω μέρος του προσώπου σας να φαίνεται ακόμα πιο βαρύ από ότι είναι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Ένα side part, όπως κάθε ασυμμετρία είναι ένα συν. Δώστε την προτίμησή σας σε έναν εκτός κέντρου χωρισμό, ελαφρώς μετατοπισμένο από την κεντρική γραμμή.

Μια τετράγωνη όψη μπορεί εύκολα να στενέψει και να επιμηκυνθεί με ευθεία μέχρι τον ώμο ή μακρύτερα, προτιμότερα κατά το μήκος των μάγουλων. Αυτά θα καλύψουν στρατηγικά τις γωνίες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by(@vanessahudgens)

Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα απαλό θηλυκό χτένισμα, πλαισιώνοντας το πρόσωπό σας με κύματα και μπούκλες. Beach waves ή λαμπερές μπούκλες; Επιλέξτε οποιοδήποτε στιλ, ή καλύτερα να τα εναλλάσσετε για μια ποικιλία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Updos με κάποιο όγκο στην κορυφή θα επιμηκύνει το πρόσωπό σας, αλλά μην μαζέψετε όλα τα μαλλιά πίσω. Αφήστε μακριές ατέλειες ή λίγες μπούκλες στη μία πλευρά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση