ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το pro tip που θα κάνει το άρωμα σας να διαρκέσει όλη μέρα

Αυτό είναι το μυστικό που θα σας κάνει να μυρίζετε όμορφα από το πρωί μέχρι το βράδυ

must.com.cy

Ριάνα Στυλιανού

Ποια δεν θέλει να μυρίζει σαν να βγήκε από το μπάνιο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας; Όλες μας πιστεύω, εξάλλου γι’ αυτό κουβαλάμε στη τσάντα μας προϊόντα για να φρεσκαριζόμαστε όποτε είναι ανάγκη.

Προσωπικά, από τη δικιά μου handbag δεν λείπει ποτέ το αγαπημένο μου body mist και ένα άρωμα δειγματάκι, έτσι ώστε να μην κουβαλάω το δικό μου παντού.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μυστικό ομορφιάς, που θα κάνει το άρωμά μας που εφαρμόζουμε πάνω μας το πρωί, να διαρκέσει περισσότερο απ’ ότι το αναμενόμενο, και αυτό το ανακαλύψαμε ξανά… μέσα από το Tik Tok!

Cottonbro Studio on Pexels

Το pro tip λοιπόν που πρέπει να γνωρίζετε είναι το εξής: Για να διαρκέσει περισσότερο η υπέροχη μυρωδιά του αρώματός σας, είναι να το ταιριάζετε με το αντίστοιχο αφρόλουτρο και κρέμα σώματος. Αν κάνετε μπάνιο με το αφρόλουτρο της ίδιας σειράς με το άρωμά σας, και στη συνέχεια απλώσετε και την κρέμα σώματος της σειράς, ενισχύετε με αυτό τον τρόπο το άρωμα, αφού εφαρμόζετε στην ουσία τρεις στρώσεις της ίδιας μυρωδιάς.

Εάν όμως δυσκολεύεστε οικονομικά να επενδύσετε σε ολόκληρη τη σειρά, να ξέρετε πως μπορείτε να πέτυχετε παρόμοιο αποτέλεσμα, εάν το αφρόλουτρο και η ενυδατική σας κρέμα, κυμαίνονται σε παρόμοιες νότες και ταιριάζουν μεταξύ τους οι μυρωδιές.

Editor's tip:

Για maximum αποτελέσματα, καλό θα ήταν να εφαρμόζατε την ενυδατική σας κρέμα αμέσως μετά το ντουζ, σε νωπή επιδερμίδα, και να ψεκάζετε το άρωμά σας αμέσως μετά. Το άρωμα τείνει να διαρκεί πάντοτε περισσότερο αν ψεκάζεται σε ενυδατωμένο δέρμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση