ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

3 ροφήματα για επίπεδη κοιλιά

Θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ανάλαφρες

must.com.cy

ΤΗΣ ΡΙΑΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Ένα αρκετά συχνό φαινόμενο που ταλαιπωρεί χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά, είναι η φουσκωμένη κοιλιά. Μπορεί να προκαλέσει δυσπεψία, κούραση, και ένα αρκετά άβολο συναίσθημα που θα σας αποσυντονίσει από το να συγκεντρωθείτε στα διάφορα tasks σας.

Επομένως, θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά ροφήματα που θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε αυτή τη κατάσταση.

Τσάι με μέντα
H μέντα στο τσάι, πέραν από χαλαρωτική και την ιδιότητά της να ανακουφίζει τις κράμπες, μπορεί επίσης να ξεφορτωθεί και το φούσκωμα της κοιλιάς.

Πράσινο τσάι
Οι ιδιότητες του πράσινου τσαγιού είναι πάρα πολλές. Μερικές από αυτές έχουν να κάνουν με την ενυδάτωση, την ενίσχυση του μεταβολισμού και την καλή λειτουργία του εντέρου.

Νερό με αγγούρι ή λεμόνι
Τα λαχανικά/ φρούτα που θα “ξυπνήσουν” τον μεταβολισμό σας ενώ ταυτόχρονα θα ενυδατώσουν το σώμα σας, είναι το αγγούρι και το λεμόνι. Επόμενος, μπορείτε να δώσετε ένα twist στο νερό σας προσθέτοντας αυτά τα δύο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Στραφείτε στον εσωτερικό σας ψυχισμό, αναλογιστείτε αν πράγματι μια τέτοια συνθήκη (του να γίνετε μάνες) είναι ρεαλιστική, συνειδητή και ποθητή και όχι για τα κοινωνικά «πρέπει»

«Εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Είναι μια πραγματικότητα που ορίζει τον κοινωνικό εαυτό κάθε γυναίκας που ξεπερνά μια συγκεκριμένη ηλικία
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ
Οι μήνες που έρχονται, πάντα και για πάντα, λόγω κουλτούρας, θα σημαίνουν για εμάς πολύ περισσότερα από όσα αφήνουμε να εννοηθούν, ίσως γιατί – λόγω και του κλίματος

Είστε έτοιμοι για σχέση;

Τα πράγματα αλλάζουν, ο καιρός επιτρέπει στα άτομα να έρθουν πιο κοντά, αφήνει την ερωτική φαντασίωση να «κοιμηθεί».
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ