ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τι είναι το workout «12,3,30» και πως έγινε viral;

Τι ακριβώς είπε η γυναίκα που το δημιούργησε και τα άτομα που το δοκίμασαν

must.com.cy

Όταν η influencer Lauren Giraldo άρχισε να πειραματίζεται με τις ρυθμίσεις του διαδρόμου που είχε στο σπίτι της για να κάνει γυμναστική, ανεβάζοντας παράλληλα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής, δεν μπορούσε ποτέ να προβλέψει πόσοι άνθρωποι θα ακολουθούσαν το παράδειγμά της.

Αλλά σήμερα, το ενδιαφέρον για την προπόνηση που δημιούργησε έχει αυξηθεί. Το βίντεο που μοιράστηκε το 2020 έχει πλέον αρέσει σε περισσότερα από 2,8 εκατομμύρια άτομα, με πολλά άτομα που γυμνάζονται καθημερινά και να μοιράζονται τα αποτελέσματα δείχνοντας μέσα από βίντεο που ανεβάζουν στους δικό τους αποτέλεσμα για το πώς η προπόνηση άλλαξε το σώμα τους.

Τι είναι η προπόνηση «12, 3, 30»;

Η προπόνηση, που ονομάζεται «12,3,30» δημιουργήθηκε αφού η Giraldo συνειδητοποίησε ότι το τρέξιμο σε διάδρομο δεν της ταίριαζε. Άρχισε λοιπόν να πειραματίζεται με τις ρυθμίσεις του, φτάνοντας τελικά σε μια κλίση 12 τοις εκατό - που ισοδυναμεί με έναν απότομο λόφο - και περπατώντας με ταχύτητα τριών μιλίων την ώρα για 30 λεπτά.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lauren giraldo (@laurengiraldo)

«Έτσι βρήκα την γυμναστική που μου ταιριάζει», είπε η Giraldo. Άρχισε να προωθεί το «12, 3, 30» σε βίντεο που κοινοποιήθηκαν στο YouTube, όπου έχει περισσότερους από 1 εκατομμύριο συνδρομητές, και στις άλλες σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Giraldo αποκαλύπτει ότι η ρουτίνα, την οποία είπε ότι κάνει περίπου πέντε φορές την εβδομάδα, τη βοήθησε να γίνει ενεργή και να διατηρήσει τη βελτιωμένη σωματική και ψυχική της υγεία.

 

 

Η προπόνηση φαίνεται να έχει απήχηση σε πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι έχουν δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την προσθήκη της προπόνησης στη ρουτίνα τους. Μερικά βίντεο πριν και μετά στο YouTube με τίτλους όπως «Δοκίμασα το Lauren Giraldo's Treadmill Workout for One Week *εκπληκτικά αποτελέσματα*» συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές με την Giraldo να λέει ότι λαμβάνει συχνά μηνύματα από άτομα που λένε ότι η προπόνηση τους βοήθησε να γίνουν πιο σίγουροι.

Η Giraldo, η οποία περιέγραψε τον εαυτό της να βρίσκεται «σε ένα πολύ ανθυγιεινό μέρος» όταν ξεκίνησε τη ρουτίνα, είπε στην αρχή ότι ένιωθε σαν να «κόβεται η ανάσα της όλη την ώρα» θέλοντας να κάνει συχνά διαλείμματα. «Μια άσκηση δεν θα πρέπει να είναι υπερβολική για τον εαυτό σου, αν δεν μπορείς να περάσεις τα 30 λεπτά χωρίς να σταματήσεις», είπε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ