ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Netflix: Έρχεται κορεάτικο «La Casa de Papel»

Αντί ωστόσο για τις γνωστές μάσκες Νταλί οι πρωταγωνιστές φορούν παραδοσιακές μάσκες της Κορέας

must.com.cy

Του Πάρι Δημητριάδη

Μετά από πέντε σεζόν ισπανόφωνης δράσης, περιπέτειας και υπερβολής, η πασίγνωστη σειρά του Netflix που είχε προκαλέσει παγκόσμια φρενίτιδα επανέρχεται φέτος το καλοκαίρι στην πλατφόρμα ως παραγωγή από τη Νότια Κορέα.

Στη νέα ασιατική εκδοχή της δημοφιλούς σειράς που θα αποτελείται από 12 επεισόδια, οι πρωταγωνιστές δεν θα φορούν τις χαρακτηριστικές μάσκες Νταλί αλλά παραδοσιακές κορεάτικες που φέρουν την ονομασία «Hahoe».

To, δε, σενάριο έχει και πολιτική χροιά, αφού η πλοκή τοποθετείται σε μελλοντικό χρόνο όπου μετά από δεκαετίες διαχωρισμού, Νότια και Βόρεια Κορέα έχουν υποτίθεται επανενωθεί και συνυπάρχουν ειρηνικά.

Κοινά σεναριακά σημεία είναι ότι και στη νέα αυτή εκδοχή θα έχουμε ως πρωταγωνιστή τον τετραπέρατο Professor όπως επίσης και μια ατρόμητη ομάδα ληστών, που προέρχονται τόσο από το νότιο όσο και από το βόρειο κομμάτι της γνωστής ασιατικής χώρας. Στόχος είναι και πάλι να κλέψουν νόμισμα, αυτή τη φορά το νέο, κοινό νόμισμα μεταξύ των δύο χωρών!

Εάν πάντως σκεφτεί κανείς την πρωτοφανή επιτυχία και τα πανύψηλα ποσοστά τηλεθέασης που είχε κατορθώσει να προσελκύσει η ισπανική παραγωγή σε συνδυασμό με το ακόμη μεγαλύτερο virality που απέσπασε το «αντίπαλο δέος» της, η κορεατική σειρά «Squid Game» -όπου και πάλι οι πρωταγωνιστές φορούσαν μάσκες- τότε οι πιθανότητες για μία ακόμη τεράστια εμπορική επιτυχία είναι αντικειμενικά μεγάλες.

Το «Money Heist: Korea — Joint Economic Arena» όπως είναι η επίσημη ονομασία της νέας παραγωγής αναμένεται να ανέβει στην πλατφόρμα στις 24 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση