ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

O κινηματογραφικός Μπενουά Μπλανκ είναι queer

Αυτό επιβεβαίωσε ο σκηνοθέτης του «Knives Out» και του «Glass Onion» για τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Ντάνιελ Κρεγκ

Kathimerini.gr

Λίγος καιρός έμεινε μέχρι να δούμε το «Glass Onion: A Knives Out Mystery» την ταινία δηλαδή που θα αποτελέσει τη συνέχεια στο σύμπαν του «Knives Out» του 2019, που θα γίνει διαθέσιμη στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, λοιπόν, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου για την προώθηση της ταινίας -που γυρίστηκε στην Ελλάδα- ο Ράιαν Τζόνσον και σκηνοθέτης των δύο ταινιών, αποκάλυψε πως ο Μπενουά Μπλανκ, ο ήρωας δηλαδή που ενσαρκώνει ο Ντάνιελ Κρεγκ, είναι queer.

Συγκεκριμένα, όταν ο δημιουργός της επερχόμενης ταινίας ρωτήθηκε για τη σεξουαλικότητα του Μπλανκ και αν είναι queer, δεδομένου ότι σε σκηνή της νέας ταινίας βλέπουμε πως ο ήρωας συζεί με έναν άντρα, ο Τζόνσον απάντησε: «Ναι, προφανώς είναι».

Όσο για τον ηθοποιό που θα κάνει cameo ως σύντροφος του κινηματογραφικού Μπενουά Μπλανκ, ο σκηνοθέτης, αποφεύγοντας να αποκαλύψει ποιος είναι, σχολίασε απλά πως «Και δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο που μπορώ να φανταστώ ότι θα μου έφερνε μεγαλύτερη χαρά ως σύντροφος του Μπενουά Μπλανκ».

Ο Ντάνιελ Κρεγκ με τη σειρά του σχολίασε, «Μην κάνουμε σπόιλερ, αλλά ποιος δε θα ήθελε να ζει με αυτό το άτομο;».

Η απορία θα μας λυθεί, λοιπόν, επί της οθόνης.

Με πληροφορίες από το Insider.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση