ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς θα λειτουργήσουν τα εστιατόρια, διατηρώντας τις αποστάσεις

Η μετά τον κορωνοϊό εποχή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Υπό εντελώς διαφορετικές συνθήκες θα απολαμβάνουν πλέον οι πολίτες όλου του κόσμου τις αγαπημένες τους συνήθειες του καφέ, του φαγητού και του ποτού... στη μετά τον κορωναϊό εποχή.

Αυτή την στιγμή, μέρη σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να ανοίξουν ξανά τις πόρτες τους - μετά από αρκετούς μήνες κλεισίματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και εστιατόρια, καφετέριες και bars "παλεύουν" να βρουν τρόπους για να μπορέσουν να διατηρήσουν τις απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις - ώστε να μην θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των πελατών, αλλά και του προσωπικού τους.

Όριο πελατών, πλέξιγκλας και διαχωριστικά, αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών, αντισηπτικά στις εισόδους, συχνές απολυμάνσεις και προστατευτικά γάντια και μάσκες για προσωπικό είναι μόνο μερικά από τα μέτρα που πρέπει να έχουν υπόψιν τους επιχειρηματίες και πελάτες. Και ενώ στις πλείστες των περιπτώσεων η διαρρύθμιση είναι όμοια, υπάρχουν και καταστηματάρχες που έβαλαν λίγο παραπάνω την φαντασία τους να δουλέψει... και το αποτέλεσμα ομολογουμένως εντυπωσιάζει.

Να θυμίσουμε πως το άνοιγμα των χώρων εστίασης και αναψυχής -τα οποία θα μπορούν να λειτουργούν σε εξωτερικούς χώρους μόνο και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που δόθηκαν από το Υπουργείο Υγεία- στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου όπου αίρονται όλα τα περιοριστικά μέτρα.

Με αφορμή τα νέα δεδομένο, το Huffpost συγκέντρωσε μερικές φωτογραφίες για το πώς λειτουργούν πλέον τα εστιατόρια και οι καφετέριες σε όλον τον κόσμο και μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές στην συνέχεια.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση