ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ivanka Trump: Η μεταμόρφωση

Η γλυκιά μαμά που έγινε λαμπρή πριγκίπισσα

Kathimerini.gr

Το πρώην μοντέλο αποκαλύπτει πως μεταμορφώθηκε από γλυκιά μαμά και σοβαρή business woman στη λαμπρή πριγκίπισσα του κόκκινου χαλιού.

Έδειχνε τόσο αριστοκρατική στο κόκκινο χαλί του Met Gala το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο κομψό lime βραδινό της φόρεμα. Την επόμενη μέρα η 32χρονη Ivanka, συγγραφέας του βιβλίου «The Trump Card: Playing to Win in Work and Life» μοιράστηκε με τους φίλους της στο facebook τα παρασκήνια της προετοιμασίας της ίδιας και του άντρα της για την glamorous βραδιά.

Μπορεί η κα Trump να είναι μανιώδης fashionista με τη δική της σειρά αξεσουάρ και παπουτσιών, όμως ο Jared ήταν ο αφανής μοδάτος- ήρωας. Στις φωτογραφίες των δυο τους είναι εμφανές πόσο ευτυχισμένη νιώθει να συνοδεύει ένα τόσο εντυπωσιακό άντρα. Ο κος Trump, εκδότης του New York Observer, μπορεί να έδειχνε κομψότατος στο φρεσκολλαρισμένο του σμόκιν, μα σίγουρα δε θα τα κατάφερνε χωρίς τη βοήθεια της γυναίκας του. Σε μια από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε το πρώην μοντέλο, η Ivanka φαίνεται να βοηθάει τον σύζυγό της, να δέσει το παπιγιόν του, με ένα κρύο ποτήρι σαμπάνιας να τους περιμένει κάπου εκεί κοντά.

Σε κάποιες μάλιστα από τις φωτογραφίες του άλμπουμ φιγουράρει και η δίχρονη κόρη της Arabella, φορώντας το δικό της πριγκιπικό φουστάνι, για να ταιριάζει με το επίσημο της περίστασης,  η οποία ήταν εκεί για να βοηθήσει και να θαυμάσει την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της μαμάς της σε «πριγκίπισσα του χορού».   Σύμφωνα με το Facebook  της κας Trump, μαμά και κόρη πέρασαν τη μέρα μαζί μιλώντας για όμορφα φορέματα και χορούς, ενώ κάπου εκεί κοντά ετοιμαζόταν μαζί τους και η Wendi Deng, πρώην σύζυγος του αυστραλοαμερικάνου προέδρου και διευθυντή του News Corporation, Rupert Murdoch.

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ