ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Άντονι Κίντις των Red Hot Chili Peppers έσωσε τη ζωή ενός μωρού

Η περιπέτεια του τραγουδιστή μετά το καραόκε στον Τζέιμς Κόρντεν

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τη ζωή ενός μωρού φέρεται να έσωσε ο τραγουδιστής Άντονι Κίντις των Red Hot Chili Peppers, ο οποίος εξιστόρησε τη συγκεκριμένη περιπέτειά του μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στη Μεγάλη Βρετανία.

Στην εκπομπή αναφέρθηκε στο καραόκε που έκαναν τα μέλη του συγκροτήματος στο αυτοκίνητο του Τζέιμς Κόρντεν, δηλώνοντας ότι με το πέρας των γυρισμάτων, το συγκρότημα ετοιμαζόταν να πάει για φαγητό σε ένα μεξικανικό εστιατόριο.

Ξαφνικά, μία γυναίκα βγήκε από το σπίτι της, κρατώντας στα χέρια της ένα παιδί και φωνάζοντας «Το μωρό μου, το μωρό μου, δεν μπορεί να αναπνεύσει».

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του τραγουδιστή, έτρεξαν όλοι προς το μέρος της γυναίκας και του παιδιού και η γυναίκα τού έδωσε το μωρό στην αγκαλιά του. Το μωρό πράγματι δεν ανέπνεε και ο τραγουδιστής, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, σκέφτηκε να προσπαθήσει να κάνει τεχνητή αναπνοή. Προσπάθησε λοιπόν να του ανοίξει το στόμα, αλλά αυτό δεν άνοιγε. Στη συνέχεια, άρχισε να του τρίβει την κοιλιά και τότε το μωρό έβγαλε νερό από το στόμα του και άνοιξε τα μάτια του.

Τελειώνοντας, ο τραγουδιστής δήλωσε πως ήρθε στην πορεία και το ασθενοφόρο και παρέδωσε το μωρό, η αναπνοή του οποίου είχε εν τω μεταξύ επανέλθει.

 

 

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X