ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επενδυτής στην ενέργεια ο Σάκης Ρουβάς

Το νέο επιχειρηματικό βήμα του Έλληνα τραγουδιστή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μπορεί το καλλιτεχνικό και φιλανθρωπικό του έργο να είναι γνωστό όλα αυτά τα χρόνια, όμως ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται πως έχει βλέψεις και άλλους κλάδους.

Ο Σάκης προχώρησε στην ίδρυση Ανώνυμης Εταιρίας, η οποία θα δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στον τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών - αγροτικών προιόντων, αλλά και στην παρατγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, όπως βιομάζα και βιοαέριο.

Η εταιρία SK Κτηνοτροφική συστήθηκε στις 21 Ιανουαρίου, με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24 χιλιάδων ευρώ, το οποίο καλύπτεται εξολοκλήρου με καταβολή μετρητών από τον ιδρυτή Αναστάσιο Ρουβά, καλλιτέχνη, ο οποίος κατέχει τις 1000 ονομαστικές κοινές μετοχές αξίας 24 ευρώ η κάθε μια.

Σημειώνεται ότι αν και δεν μετέχει στο τριμελές διοικητικό συμβούλιο εταιρίας  του, ο ίδιος ασχολείται ενεργά με την προώθηση των επιχειρηματικών πλάνων της εταιρείας.

Χθες ο ίδιος παρουσίασε σε κέντρο της Καρδίτσας, σε τοπικούς φορείς, αγρότες και κτηνοτρόφους το project της εταιρείας Βιοαερίου, το οποίο και αργότερα αναμένεται να επεκταθεί στο τομέα των θερμοκηπίων.

Όπως μάλιστα αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ της Θεσσαλίας, ο γνωστός τραγουδιστής στους τελευταίου πέντε μήνες είχε επισκεφτεί πολλές φορές την περιοχή της Καρδίτσας, όπου και - πάντα σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τόπου - έχει αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ