ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην αγορά το πρώτο ελαιόλαδο «Brad Pitt - Angelina Jolie»

Η παραγωγή του ελαιόλαδου είναι περιορισμένη, 10.000 μπουκάλια των 50 cl

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

To Chateau Miraval στη νότια Γαλλία, ιδιοκτησία του Brad και της Jolie, δεν πωλείται, παρά το διαζύγιο, και έβγαλε και την πρώτη του συγκομιδή ελαιολάδου. Οι αμπελώνες του κτήματος, όπου οι χολιγουντιανοί stars ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, παράγουν ένα ροζέ κρασί των Côtes de Provence που είναι πολύ δημοφιλές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το υποστατικό διαθέτει και πολλές ελιές, που καλλιεργούνται σε πεζούλες. «Καλλιεργούμε ελιές σε έκταση 120 στρεμάτων και τώρα που έγιναν 12 ετών έβγαλαν ένα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 100% βιολογικό», δήλωσε ο υπεύθυνος του Chateau Miraval, Σαρλ Περέν. Η παραγωγή είναι περιορισμένη, 10.000 μπουκάλια των 50 cl, και διατίθενται τώρα προς πώληση.

Για το γαστρονομικό αυτό «αρωματικό, με νότες αμύγδαλου, καρυδιού και αγγινάρας με μανιτάρια» ελαιόλαδο που είναι συσκευασμένο σε κεραμικές φιάλες για καλύτερες συνθήκες συντήρησης, μαύρες για το σικ, πληρώνει κανείς 29 ευρώ ανά 50 cl.

«Οι φήμες για πώληση της ιδιοκτησίας είναι ψέμα...Είναι μία επένδυση για την οικογένεια και τα παιδιά τους. Μας το επανέλαβαν. Συμμετέχουν στις δραστηριότητες του υποστατικού. 'Εχουμε μακροπρόθεσμα σχέδια και μόλις βγάλαμε ένα ροζέ millésime με τα ονόματά μας στην ετικέτα... «εμφιαλώθηκε από Πιτ, Ζολί και Περέν».

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X