ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δημοσιεύτηκε το κόστος της Ελλάδας για Eurovision

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκαλύφθηκαν

must.com.cy

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» παρουσιάστηκαν λεπτομερώς τα έγγραφα που αφορούν το κόστος της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2024.

Αρχικά, αποκαλύφθηκε ότι το ποσό των 195.712 ευρώ αποτελεί τα πρώτα χρήματα που διατέθηκαν από το ταμείο της ΕΡΤ για τον διαγωνισμό της Eurovision. Αυτό το ποσό καταβάλλεται από όλες τις χώρες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε το κόστος του ξενοδοχείου όπου διέμεινε η ελληνική αποστολή, το οποίο ανήλθε στα 98.700 ευρώ. Επίσης, αναφέρθηκε ότι τα έξοδα για τα link των ζωντανών συνδέσεων στις εκπομπές και στις πρόβες ανήλθαν σε περίπου 30.000 ευρώ. Τέλος, αναφέρθηκε το κόστος του booth από το οποίο πραγματοποιήθηκε η μετάδοση του ημιτελικού και του τελικού του διαγωνισμού, το οποίο ανήλθε σε 12.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν, ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, και η σύμβουλός του, Λίνα Παπαδάκη, κόστισαν περίπου 3.000 ευρώ για τις δύο ημέρες που μετέβησαν στη Σουηδία για τη Eurovision.

Συνολικά, το κόστος της ελληνικής αποστολής για τη Eurovision του 2024 ανήλθε σε περίπου 300.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα diavgeia.gr.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση