ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Έκοψαν» την Charlize Theron από το prequel του «Mad Max»

Η Theron δηλώνει απογοητευμένη, παρόλο που εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την ευκαιρία που την δόθηκε

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

H επιτυχημένη ταινία ''Mad Max: Fury Road'' πρόκειται να αποκτείσει prequel και αν σου άρεσε η Charlize Theron ως Furiosa θα πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα πως δεν θα την ξαναδείς!

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο σκηνοθέτης George Miller πρόκειται να επιλέξει μια μικρότερη σε ηλικία ηθοποιό και η Theron δηλώνει απογοητευμένη, παρόλο που εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την ευκαιρία που την δόθηκε.

''Ναι είναι λίγο σπαρακτικό, σίγουρα. Αγαπώ πολύ τον χαρακτήρα αυτό και χάρηκα πολύ που βοήθησα έστω και λίγο στο να δημιουργηθεί. Θα είναι για πάντα κάποια που σκέφτομαι και αναπολών. Προφανώς θα ήθελα να δω τη συνέχεια της ιστορίας και αν νιώθει πως πρέπει να επιλέξει κάποια άλλη τότε τον εμπιστεύομαι'' είπε ανάμεσα σε άλλα η Theron.

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός αυτό τον καιρό προωθεί τη νέα ταινία δράσης ''The Old Guard''. Από την άλλη, η επόμενη ταινία του franchise ''Mad Max'' θα επικεντρωθεί στο παρελθόν της Furiosa, με την Anya Taylor-Joy να αναλαμβάνει τον ρόλο της Theron, παρόλο που στην πρώτη ανακοίνωση ο Miller αποκάλυψε τα σχέδια του για να χρησιμοποιήσει τεχνολογία για να δείχνει η Theron νεότερη. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν το 2021.

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση