ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έτσι επιλέγει τα ρούχα της η Βασίλισσα

Ένας ολόκληρος όροφος ειδικά αφιερωμένος στα ρούχα

Newsroom K

H Βασίλισσα Ελισάβετ είναι πάντα καλοντυμένη και με style. Πάντα αναρωτιόμασταν πως επιλέγει τα ρούχα της το πρωί, αφού σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση ειδικά μετά τα πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθούν οι Royals.

Αν σας πούμε ότι έχει έναν ολόκληρο όροφο ειδικά αφιερωμένο στα ρούχα, παπούτσια και τσάντες της λοιπόν δεν νομίζω να σας φανεί περίεργο. Ο πρώην βασιλικός μπάτλερ Paul Burrell άλλωστε είχε δηλώσει ότι «τα ρούχα της βασίλισσας πηγαίνουν εκείνα σε αυτήν, αφού διατηρούνται όλα στον τελευταίο όροφο»

Κάθε πρωί λοιπό η dresser της επιλέγει δύο σύνολα τα οποία της παρουσιάζει σε σκίτσα με μικρό κομμάτι από το ύφασμα για να μπορέσει η Βασίλισσα να θυμηθεί αν το ρούχο είναι από μετάξι, μαλλί ή βαμβάκι.

«Η εκάστοτε επιλογή της βασίλισσας είναι αυτή που έρχεται τελικά από τον επάνω όροφο, οπότε η ίδια δεν βλέπει ποτέ την ντουλάπα της»
Και εννοείτε ότι δεν τελειώνουν εκεί αφού πρέπει να επιλέξουν παλτό καπέλο και φόρεμα σε έντονο χρώμα από την σχεδιάστρια των φορεμάτων της Angela Kelly. Η τσάντες της συνήθως είναι από την αγαπημένη της σχεδιάστρια Launer. Υπάρχει λόγος που τα χρειάζεται όλα αυτά και είναι απλός, πρέπει να μπορούν να την εντοπίσουν μέσα στο πλήθος.

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση