ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Κύπρος πάει Eurovision με... George Michael

H χώρα θα εκπροσωπηθεί από Κύπριους στη Eurovision 2022

must.com.cy

Με έναν καλλιτέχνη - έκπληξη αλλά και ανατροπή θα λέγαμε για φέτος η χώρα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιέυματα που έχουν κυκλοφορήσει και θέλουν ως εκπρόσωπο της Κύπρου, τον George Michael.

«Για την Eurovision 2022 και σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες, το ΡΙΚ σχεδιάζει να εκπροσωπηθεί με ένα τραγούδι με την υπογραφή του George Michael».

«Ο Γιώργος Μιχαήλ ή Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, αλλά με Κύπριο πατέρα, όπως καταδεικνύει το όνομά του. Ασχολήθηκε με την μουσική από πολύ μικρός, ενώ κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση αρχικά ως μέλος των Wham και αργότερα ως σόλο καλλιτέχνης. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ποπ σταρ των 80s και 90s, ενώ μετράει δεκάδες επιτυχίες».

«Ο επιτυχημένος τραγουδοποιός έφυγε από τη ζωή το 2016, αλλά έχει αφήσει μια μεγάλη κληρονομιά από ανέκδοτα κομμάτια. Ένα από αυτά τα τραγούδια που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει, θέλει την ομάδα του ΡΙΚ να φροντίζει να είναι η επόμενη κυπριακή συμμετοχή στον διαγωνισμό», αναφέρει το δημοσίευμα.

Όπως πληροφορείται η συγκεκριμένα ιστοσελίδα «από το περιβάλλον γνωστού Έλληνα τραγουδιστή, το ΡΙΚ έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί του, προτείνοντάς του να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2022 με το τραγούδι του George Michael».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by George Michael (@georgemofficial)

 

«Ο εν λόγω καλλιτέχνης επιφύλαξε την απάντησή του, περιμένοντας φυσικά να ακούσει πρώτος το προτεινόμενο τραγούδι. Από το περιβάλλον του πάντως υπάρχουν κάποιες σοβαρές επιφυλάξεις», σημειώνεται.

«Η βασική και η πιο αναμενόμενη επιφύλαξη φυσικά είναι αν ένα τραγούδι του George Michael, το οποίο ως τραγουδοποιός ήταν επιτυχημένο κυρίως στις δεκαετίες του '80 και του '90, μπορεί να ανταποκριθεί μουσικά στις απαιτήσεις του διαγωνισμού το 2022. Επιπλέον, υπάρχει φόβος ότι επειδή είναι ένα τραγούδι του Τζορτζ Μάικλ, το οποίο δεν ζει πια, θεωρείται από κάποιους συναισθηματικός εκβιασμός. Τέλος, αν και φυσικά μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο όνομα στην παγκόσμια μουσική ιστορία, υπάρχουν ανησυχίες για επανάληψη της ιστορίας με την Bonnie Tyler, όπου το όνομά της από μόνο του δεν ήταν αρκετό για να φέρει αρκετούς πόντους στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2013, καταλαμβάνοντας την 19η θέση», αναφέρει.

«Για όλους τους παραπάνω λόγους, η ομάδα του καλλιτέχνη θα δώσει την τελική της απάντηση στο ΡΙΚ, μόλις έχει το τραγούδι στα χέρια του και θα είναι δυνατή η αξιολόγηση όλων των δεδομένων», σημειώνεται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση