ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι πραγματικές σχέσεις της Kate Middleton με την Camilla Parker

Πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα;

must.com.cy

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν φήμες πως οι σχέσεις της Camilla με την Kate, είναι λίγο τεταμένες και είναι φυσικά λογικό καθώς μπορεί να υπάρχει μία μικρή ζήλια από την μεριά της πρώτης αφού ως δεύτερη γυναίκα του Καρόλου, όταν εκείνος γίνει βασιλιάς δεν θα πάρει τον τίτλο της ‘Queen Consort’ αλλά της ‘Princess Consort’, κάτι που σημαίνει ότι κι επίσημα η επόμενη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, έστω και Consort θα είναι η Kate Middleton.

Βέβαια από το παρελθόν οι σχέσεις τους δεν ήταν και τόσο καλές, καθώς η Camilla ως μητριά του William δεν ήθελε για σύζυγο τους την Kate.

Όταν ο William γνώρισε την Kate συγκεκριμένα, το 2001 ως φοιτητές και οι δύο στο πανεπιστήμιο του St.Andrews στη Σκοτία ξεκίνησαν να κάνουν παρέα και το 2004 άρχισε η σχέση τους.

Αρχικά η Camilla δεν είχε καλή άποψη για τη νέα κοπέλα του William. Όπως γράφει στο βιβλίο του "Game of Crowns" ο συγγραφέας Christopher Andersen, η Camilla θεωρούσε την Kate "όμορφη αλλά αχνή" και θεωρούσε ότι δεν ήταν άξια να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με το βιβλίο, η Camilla δεν έβλεπε με καλό μάτι της Kate όχι μόνο για την ‘καταγωγή΄της, αλλά ζήλευε και την αγάπη που της έδειχνε ο κόσμος: "Νέα, με χάρη, έξυπνη και εντυπωσιακή, η "λευκή βασίλισσα", γνωστή απλά ως Kate, μάγεψε τον κόσμο πριν καν επίσημα διεκδικήσει την καρδιά του αγαπημένου της" αναφέρει το βιβλίο παρά το γεγονός ότι "της έλειπε η εμπειρία και η αριστοκρατική καταγωγή" της Camilla.

Οι δύο γυναίκες σήμερα, φαίνεται όμως πως στην πραγματικότητα είναι "δύο φυσιολογικοί άνθρωποι. Η Camilla είναι ένας εύκολος άνθρωπος και η Kate τόσο νέα και φιλική" γράφει η ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας,Penny Junor.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα η απόφαση της Meghan και του Harry να φύγουν από το Παλάτι, έφερε τις δύο γυναίκες πιο κοντά αφού τα μέλη της βασιλικής οικογένειας επωμίστηκαν περισσότερες υποχρεώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση