ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Oprah Winfrey: Η ερώτηση σε καλεσμένο που μετανιώνει μέχρι και σήμερα

Θέλει να ξεχάσει την συγκεκριμένη συνέντευξη της

must.com.cy

Η Oprah Winfrey μπορεί να θεωρείται μία από τις κορυφαίες παρουσιάστριες της τηλεόρασης που έχει κάνει τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις με διάσημους ανθρώπους, όμως υπήρχε μια εποχή που έκανε κι αυτή λάθη.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο podcast του Rob Lowe κι αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει, όπως είπε, ήταν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, στην οποία αναγκάστηκε να κάνει μια ερώτηση που μετανιώνει μέχρι σήμερα, μια ερώτηση που δεν ήθελε ούτε τότε να κάνει αλλά οι παραγωγοί της την πίεσαν αφού πίστευαν ότι θα ενδιέφερε πολύ το κοινό.

Όπως θυμήθηκε η Winfrey, όταν ήταν πολύ νεότερη έκανε μια συνέντευξη με τη Sally Field που τότε όχι μόνο συμπρωταγωνιστούσε με τον Burt Reynolds αλλά είχε και σχέση μαζί του.

Κάποια στιγμή την ρώτησε "ο Burt κοιμάται φορώντας την περούκα του” και όπως είπε "το λέω τώρα και ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι ότι έκανα αυτή την ερώτηση. Αλλά το έκανα γιατί οι παραγωγοί μου έλεγαν 'πρεπει να το ρωτήσεις, αυτό θέλουν να μάθουν όλοι'. Οπότε το ρώτησα και εκείνη έγινε ψυχρή. Έκλεισε και δε μπορούσα να την ξανακάνω να ανοιχτεί”.

Η Oprah παραδέχτηκε ότι ήταν μια εντελώς ακατάλληλη ερώτηση και πως άξιζε την αντιμετώπιση που είχε από την ηθοποιό, ενώ θεωρεί αυτή τη στιγμή στην καριέρα της ως "απαίσια” και πως σίγουρα σήμερα δεν θα έκανε κάτι αντίστοιχο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση