ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Regé-Jean Page: H απόρριψη από δουλειά λόγω του χρώματος του

Το αινιγματικό tweet του

must.com.cy

Ο Regé-Jean Page , αγαπημένος ηθοποιός που όλοι γνωρίσαμε μέσω της πετυχημένης σειράς ''Bridgerton" , ξεσπάει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter κι ο λόγος είναι η ρατσιστική συμπεριφορά που δέχθηκε λόγω του χρώματος του.

Την ώρα όμως που φουντώνουν τα σενάρια ότι θα είναι ο επόμενος James Bond, το Hollywood Reporter δημοσιεύει ότι ο ηθοποιός είχε περάσει από οντισιόν για ρόλο στην σειρά ''Krypton TV'' και απορρίφθηκε λόγω του χρώματος του δέρματός του.

Και όσο και να θέλαμε να το θεωρήσουμε απλά φήμες, οι πληροφορίες φαίνεται πως ισχύουν και ο Regé-Jean Page το επιβεβαίωσε, με τον δικό του τρόπο, μέσα από το twitter του.

Η οντισιόν αφορούσε τον ρόλο για τον παππού του Superman και υποτίθεται ότι οι παραγωγοί ήταν ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να μην ταιριάζει το χρώμα του δέρματος όλων των μελών της οικογένειας. Κάτι που συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Ωστόσο, η αρχική ιδέα ναυάγησε και αυτό οδήγησε και στο να μην πάρει τον ρόλο ο Page. Ευτυχώς, λίγο αργότερα συμφώνησε να κάνει τον Simon στο Bridgerton.

Μετά τις φήμες που τον θέλουν να μένει εκτός λόγω χρώματος έγραψε στο Twitter: “Συνεχίζω να κάνω αυτό που μου αρέσει. Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά, Συνεχίζουμε να πετάμε”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση