ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τι γίνεται με την Camilla αν ο Κάρολος στεφθεί Bασιλιάς;

Η Camilla, έχει ήδη πάρει τον τίτλο της Δούκισσας της Κορνουάλης

must.com.cy

Μετά από τις φήμες για πιθανή μετατόπιση του στέμματος στο «κεφάλι» του πρίγκιπα Κάρολου, αφού η Βασίλισσα ίσως επιλέξει να τον «χειροτονήσει» αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τις φήμες, το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι, τί θα γίνει με την Camilla Parker Bowles (δεύτερη γυναίκα του πρίγκιπα Κάρολου).

Η Camilla, έχει ήδη πάρει τον τίτλο της Δούκισσας της Κορνουάλης ( ενώ η Diana, διατηρεί ακόμη και μετα θάνατον τον τίτλο της Πριγκίπισσας της Ουαλίας), και ο γιός της Tom Parker-Bowles ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο η μητέρα του να γίνει «βασίλισσα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)


Στο περιοδικό “The Times” ο ίδιος απαντά «ειλικρινά δεν γνωρίζω αν η μητέρα μου θα αποκαλείται βασίλισσα. Αυτό δεν έχει αποφασιστεί, και αλήθεια δεν γνωρίζω τι ισχύει απ' όσα λέγονται».
Να θυμίσουμε ότι από το 2005 που παντρευτήκαν, Camilla και Κάρολος, διάφορα δημοσιεύματα απασχολούνταν με το συγκεκριμένο θέμα, καθώς υπάρχουν λεπτομέρειες στο πρωτόκολλο που ίσως το απαγορεύουν. Χαρακτηριστικά «η πρόθεση είναι η κα Parker Bowles να χρησιμοποιεί τον τίτλο HRH The Princess Consort, όταν ο Πρίγκιπας της Ουαλίας ανέβει στον θρόνο».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Όμως ο πρίγκιπας Κάρολος αναμένεται να πράξει, όπως έκανε και στο παρελθόν, υπέρ της συζύγου του και να της δώσει τον τίτλο «Queen Consort» ή «βασίλισσα», όταν στεφθεί βασιλιάς, κάτι που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Παλάτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση