ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Virginia Giuffre: Ο Epstein την πλήρωσε 15.000 δολάρια για να συνευρεθεί ερωτικά με τον πρίγκιπα Andrew

Αποκάλυψε ότι η πρώτη της επαφή με τον πρίγκιπα έλαβε χώρα στο Λονδίνο όταν ήταν 17 ετών

must.com.cy

Μαρία Καραμάνου

Η Virginia Giuffre κατέθεσε ότι πληρώθηκε χιλιάδες δολάρια από τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Jeffrey Epstein για να συναντήσει ερωτικά τον πρίγκιπα Andrew, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που αποσφραγίστηκαν στη Νέα Υόρκη. Η Giuffre, που έχει θεωρηθεί κλειδί στην υπόθεση του Epstein, έκανε αυτή την καταγγελία κατά τη διάρκεια βιντεοσκοπημένης κατάθεσης τον Ιανουάριο του 2016.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, της ρωτήθηκε εάν πληρώθηκε για σεξ με τον πρίγκιπα Andrew και ανέφερε ότι έλαβε ποσό ύψους 10 έως 15 χιλιάδες δολάρια από τον Epstein για αυτόν τον σκοπό. Το περιστατικό αναφερόταν στο έτος 2011, και η Giuffre επιβεβαίωσε ότι τα χρήματα τα έλαβε σε αμερικανικά δολάρια, όχι σε βρετανικές λίρες.

 

Η Giuffre ανέφερε ότι δεν πλήρωσε φόρους για τα χρήματα που έλαβε από τον Epstein για τη σεξουαλική της συνάντηση με τον πρίγκιπα. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρίγκιπας έχει αρνηθεί επανειλημμένα οποιαδήποτε συμμετοχή σε ανάλογες πρακτικές.

 

Η Giuffre, η οποία είναι σήμερα 40 ετών, έχει πει ότι η πρώτη της επαφή με τον πρίγκιπα έγινε όταν ήταν 17 ετών, στο σπίτι της Ghislaine Maxwell στο Λονδίνο. Ο πρίγκιπας έχει αρνηθεί αυτήν την κατηγορία. Η Maxwell, από την πλευρά της, έχει καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλάκισης για τον ρόλο της στη σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων, σε συνεργασία με τον Epstein. Ο Jeffrey αυτοκτόνησε το 2019 ενώ περίμενε τη δίκη του. Η Giuffre έχει επίσης ισχυριστεί ότι αναγκάστηκε να έχει σεξ με τον Πρίγκιπα τρεις φορές μεταξύ 1999 και 2002 σε διάφορα μέρη.

Η κατάθεση της αποτελεί μέρος του τελευταίου γύρου των εγγράφων που δόθηκαν στη δημοσιότητα σχετικά με την αγωγή δυσφήμισης που είχε καταθέσει εναντίον της Maxwell το 2015. Η αγωγή αυτή διευθετήθηκε το 2017. Η κατάθεση της Giuffre αποτελεί μέρος του υλικού που παρουσιάζεται στο δικαστήριο ως μέρος των νομικών διαδικασιών.

Ο Epstein κατηγορήθηκε για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων και σύσταση συμμορίας για την προαγωγή της σεξουαλικής εκμετάλλευσής τους. Βρέθηκε νεκρός στο κελί του από αυτοκτονία εν αναμονή της δίκης του. Η Maxwell, σύντροφός του, καταδικάστηκε τον Ιούνιο του περασμένου έτους σε φυλάκιση 20 ετών για τον ρόλο της στη σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση