ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στις ΗΠΑ ένας 13χρονος αποφοίτησε από κολέγιο με 4 πτυχία

Ένας πανέξυπνος 13χρονος στην Καλιφόρνια

Newsroom K

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε με δυσκολία στα χέρια μας ένα πτυχίο, ωστόσο ένα αγόρι από την Καλιφόρνια σε ηλικία μόλις 13 ετών... έχει αποκτήσει τέσσερα!

Ο πανέξυπνος μικρός που ακούει στο όνομα Jack Rico, αποτελεί τον νεότερο απόφοιτο στην ιστορία του Fullerton College, το οποίο ιδρύθηκε το 1913 στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του CNN, o Rico πήρε πτυχίο στην Ιστορία, στην ανθρωπολογία, στην κοινωνιολογία και στην κοινωνική επιστήμη - και μάλιστα με πολύ καλό βαθμό.

Μιλώντας στο CNN, ο ίδιος δήλωσε "Λατρεύω απλώς να μαθαίνω καινούργια πράγματα. Μου αρέσει να μαθαίνω όλο και περισσότερα για τον κόσμο και για όλα τα πράγματα που μπορούμε να σπουδάσουμε ", ενώ ο διευθυντής του κολλεγίου τόνισε πως "δεν είναι συνηθισμένο να έχουμε ένα τόσο νέο φοιτητή, οπότε ο Rico είναι πολύ γνωστός στο κολέγιο. Ο Jack είναι πολύ έξυπνος για την ηλικία του και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθε στο κολέγιό μας".

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Κάλυμνος (Φωτογραφία: Shutterstock)

Ραντεβού στα βράχια

Τα πρωινά οι παραλίες είναι άδειες, από το μεσημέρι και μετά όμως, που οι αναρριχητές επιστρέφουν από τα βράχια, στήνεται ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΤΑΞΙΔΙΑ
X