ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δεν είναι η Βενετία: Αυτός είναι ο πιο ρομαντικός προορισμός της Ευρώπης

Επειδή τα πιο ρομαντικά πράγματα δεν γίνονται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο ιστότοπος κρατήσεων για ταξίδια, Omio, βρήκε τον πιο ρομαντικό προορισμό διακοπών στην Ευρώπη.

Money Review

Μπορεί οι περισσότεροι να μην «συγκινούμαστε» ιδιαίτερα με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν θα έλεγε όχι σε ένα ήρεμο, ρομαντικό ταξίδι για δύο.

Κι επειδή τα πιο ρομαντικά πράγματα δεν γίνονται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο ιστότοπος κρατήσεων για ταξίδια, Omio, βρήκε τον πιο ρομαντικό προορισμό διακοπών στην Ευρώπη.

 

Συγκεκριμένα η ομάδα ανέλυσε τις αναζητήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για να βρει τον νο.1 προορισμό που διαλέγουν τα ζευγάρια.

Τι μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι στη Σεβίλλη

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Omio, η Σεβίλλη στην Ισπανία είναι ο πιο ρομαντικός προορισμός της Ευρώπης για όσους θέλουν να ζήσουν τον έρωτα με το ταίρι τους.

Άλλωστε η Σεβίλλη δεν επιλέχτηκε τυχαία. Διαθέτει τρία μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και φιλοξενεί τον μεγαλύτερο γοτθικό καθεδρικό ναό στον κόσμο.

Το κορυφαίο αξιοθέατό της στο Tripadvisor είναι το Real Alcazar de Sevilla, ένα μεσαιωνικό ισλαμικό παλάτι.

Οι τουρίστες μπορούν επίσης να επισκεφθούν τον καθεδρικό ναό της πόλης ή να περιπλανηθούν στα δαιδαλώδη δρομάκια της παλιάς γειτονιάς της, του Barrio Santa Cruz.

Στην Plaza de Espana της πόλης, πολλά ζευγάρια νοικιάζουν μια βάρκα για να κάνουν μία ρομαντική βόλτα στο κανάλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση