ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θύελλα αντιδράσεων για το νέο ντοκιμαντέρ για την Britney Spears

Κυκλοφόρησε το «Britney vs Spears» στο Netflix

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μετά το ''Framing Britney Spears'' του περασμένου Ιανουάριου, ο πήχης ήταν πολύ ψηλά όσον αφορά στα ντοκιμαντέρ για την πολυσυζητημένη κηδεμονία της Spears. Το εν λόγω ντοκιμαντέρ έφερε στο προσκήνιο την τραγική υπόθεση της τραγουδίστριας και το πώς και το γιατί εδώ και 13 χρόνια βρίσκεται υπό την κηδεμονία του πατέρα της, δημιούργησε hashtags και δεκάδες διαμαρτυρίες ψηφιακές και φυσικές που ζητούσαν την απελευθέρωσή της και, γενικά, έστρεψε τον κόσμο υπέρ της. Ίσως βοήθησε και στην θετική εξέλιξη της υπόθεσης, αφού - εκτός των άλλων - ο πατ΄έρας της παραιτήθηκε. Με λίγα λόγια ήταν ένα ντοκιμαντέρ που ήρθε την κατάλληλη στιγμή και έριξε φως στην υπόθεση.

Όταν ανακοινώθηκε πως το Netflix ετοιμάζει δικό του ντοκιμαντέρ, οι περισσότεροι θεώρησαν πως ήταν αχρείαστο. Τώρα, μετά την κυκλοφορία του, όλοι συμφωνούν πως είναι ''κακό''.

Στο ''Britney vs Spears'' επέλεξαν να πάρουν δηλώσεις από δύο αμφιλεγόμενα πρόσωπα στη ζωή της τραγουδίστριας, τον paparazzo και σύντροφό της, Adnan Ghalib, και τον παλιό μάνατζερ Sam Lutfi. ''Ένα ντοκιμαντέρ χωρίς σχήμα, που μοιάζει μεγάλο ακόμα και στα 90 λεπτά γιατί δεν είναι ξεκάθαρο τι ήθελε η σκηνοθέτρια να πει με αυτό'' γράφει το Variety σχολιάζοντας πως στη διάρκειά του βλέπουμε πλάνα από τον γάμο της τραγουδίστριας με τον Kevin Federline, την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση του 2007 και μη κολακευτικές φωτογραφίες, χωρίς στο τέλος να προσφέρουν κάτι νέο, παρά μόνο σκαλίζουν την ιστορία που είναι ήδη γνωστή σε όλους. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση