ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τι κι αν η προφορά της Άνα ντε Άρμας δεν άρεσε, έχει τα εύσημα των κληρονόμων της Μέριλιν Μονρό

Το Marilyn Monroe Estate δεν έκρυψε πως η Κουβανή ηθοποιός μοιάζει μια φοβερή επιλογή για να ενσαρκώσει την μεγάλη χολιγουντιανή σταρ

Kathimerini.gr

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του «Blonde» της βιογραφικής δηλαδή ταινίας για την Μέριλιν Μονρό που θα δούμε από το Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου.

Κι αν πολλοί εντυπωσιάστηκαν για άλλη μια φορά με την ομοιότητα της Άνα ντε Άρμας με την μεγάλη σταρ που υποδύεται, δεν συνέβη το ίδιο και με την προφορά της. Δεν ήταν λίγοι, λοιπόν, αυτοί που αντέδρασαν αρνητικά για την προφορά της Κουβανής ηθοποιού, μιας και έκριναν ότι δεν θύμιζε τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε η Μονρό.

Οι διαχειριστές πάντως της περιουσίας της Μέριλιν Μονρό, πάντως, φαίνεται να έχουν την ακριβώς αντίθετη γνώμη -ακόμα κι αν η ταινία δεν έχει επίσημη έγκρισή.

Για την ακρίβεια, ο Μαρκ Ρόσεν, πρόεδρος του Authentic Brands Group (ABG), αλλά κι αυτός που βρίσκεται πίσω από το Marilyn Monroe Estate δήλωσε: «Η Μέριλιν Μονρό αποτελεί ένα μοναδικό σύμβολο του Χόλιγουντ και της ποπ κουλτούρας που υπερβαίνει τις γενιές και την ιστορία. Κάθε ηθοποιός που αναλαμβάνει τον ρόλο ξέρει πως έχει πολλή δουλειά να κάνει. Με βάση το τρέιλερ, η Άνα φαίνεται μια φοβερή επιλογή μιας και αιχμαλωτίζει την λάμψη, την ανθρωπιά και την ευαλωτότητα της Μέριλιν. Δεν βλέπουμε την ώρα να παρακολουθήσουμε ολόκληρη την ταινία!».

Για την ιστορία, η Άνα ντε Άρμας ξεκίνησε να δουλεύει περίπου έναν χρόνο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Blonde» την προφορά της κάνοντας πρακτική με ειδικούς για μήνες. Συγκεκριμένα η ηθοποιός είχε πει στους London Times: «Ήταν μεγάλο βάσανο, τόσο εξαντλητικό. Είχε καεί το κεφάλι μου».

Όσο για το κάστινγκ της, η ντε Άρμας έχει πει: «Πέρασα από οντισιόν για τον ρόλο της Μέριλιν μόνο μια φορά και ο Άντριου είπε “Εσύ είσαι”, αλλά έπρεπε να περάσω από οντισιόν από όλους τους άλλους. Τους παραγωγούς. Αυτούς που είχαν τα λεφτά. Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που έπρεπε να πείσω. Αλλά ήξερα ότι μπορούσα να το κάνω. Το να παίξω την Μέριλιν ήταν επαναστατικό. Μια Κουβανή να παίζει την Μέριλιν Μονρό. Το ήθελα τόσο πολύ».

Με πληροφορίες από το Variety.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση