ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αργεντινή: Οπαδός της Ρίβερ σκοτώνεται πέφτοντας από το πάνω διάζωμα γηπέδου

Δεν καταγράφηκε κάποιο περιστατικό βίας στη συγκεκριμένη εξέδρα

ΠΗΓΗ: Reuters

Ενας οπαδός πέθανε αφού έπεσε από εξέδρα στο φημισμένο γήπεδο Monumental της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αργεντινής Ρίβερ Πλέιτ κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου με την ομάδα Δεφένσα ι Χουστίσια.

Ο αγώνας διεκόπη στο 26ο λεπτό και το γήπεδο εκκενώθηκε μετά το περιστατικό. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δημοφιλούς συλλόγου του Μπουένος Αϊρες δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό βίας ή παρέμβαση τρίτων. «Ενας οπαδός έπεσε από την εξέδρα Sivori Alta και πέθανε επί τόπου. Η ιατρική υπηρεσία έφτασε αμέσως στην περιοχή, όπως και η αστυνομία και διάφορες υπηρεσίες ασφαλείας», ανέφερε ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

«Η κερκίδα όπου είχε το εισιτήριο διαρκείας ο εκλιπών ήταν γεμάτη κατά 90%. Την ώρα της πτώσης δεν υπήρξε παρέμβαση τρίτων. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε βίαιη κατάσταση στην κερκίδα ή γύρω του», προστίθεται στην ανακοίνωση της Ρίβερ.

Ο σύλλογος είπε ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας και η Οικονομική Μονάδα Εξειδικευμένη σε Μαζικές Εκδηλώσεις έχουν ξεκινήσει έρευνες και έκλεισαν τη συγκεκριμένη κερκίδα για 24 ώρες ώστε να εντοπίσουν τυχόν αποδεικτικά στοιχεία.

Το θρυλικό γήπεδο Μονουμεντάλ είναι το επικρατέστερο ως έδρα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030 εφόσον τελικά η FIFA επιλέξει την υποψηφιότητα των χωρών της Νότιας Αμερικής (Ουρουγουάη, Αργεντινή, Παραγουάη και Χιλή) για τη διοργάνωση του Μουντιάλ του Ιωβηλαίου, δηλαδή 100 έτη από την πρώτη διοργάνωση στην Ουρουγουάη το 1930.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΗΠΑ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Reuters

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση