ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ερντογάν: 250 χιλιάδες πρόσφυγες κινούνται προς την Τουρκία

«Με αμοιβαία μέτρα προσπαθούμε να τους εμποδίσουμε αλλά απέναντί μας έχουμε ανθρώπους». ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος

ΚΥΠΕ

Αυτή τη στιγμή 250 χιλιάδες πρόσφυγες από το Ίντλιμπ κινούνται προς την Τουρκία, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας ότι δεν μπορούν να στήσουν αγκαθωτά συρματοπλέγματα όπως έκανε η δύση. «Εκείνοι μπορεί να έχουν πουγκί αλλά οι καρδιές τους είναι στεγνές», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος για τη δύση.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι ενώ η Τουρκία άνοιξε τις πόρτες της για 5 εκατομμύρια πρόσφυγες δεν έμειναν πειστικά επιχειρήματα σε εκείνους που δεν θέλουν ξένους στις δικές τους πόλεις. «Έχουν περισσότερες υλικές δυνατότητες από εμάς. Γιατί δεν ανοίγουν τις πόρτες τους; Επειδή δεν τους βολεύει», ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στο Ίντλιμπ λέγοντας ότι «αυτή τη στιγμή 250 χιλιάδες πρόσφυγες κινούνται προς τα σύνορά μας. Με αμοιβαία μέτρα προσπαθούμε να τους εμποδίσουμε αλλά απέναντί μας έχουμε ανθρώπους. Σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να στήσουμε αγκαθωτά συρματοπλέγματα όπως έκανε η δύση. Το ίδιο μπορεί να το πάθουμε κι εμείς. Είμαστε υποχρεωμένοι να συμπεριφερθούμε ανθρώπινα. Εκείνοι μπορεί να έχουν γεμάτο πουγκί αλλά οι καρδιές τους είναι στεγνές», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση