ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ερντογάν: Στην Ελλάδα αλωνίζουν οι τρομοκρατικές οργανώσεις

Βολές κατά του ΝΑΤΟ και της Ελλάδας εξαπέλυσε από την σύνοδο του κόμματός του στην Άγκυρα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Kathimerini.gr

Μανώλης Κωστίδης

Νέα επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη σύνοδο του κόμματός του (AKP) στην Άγκυρα.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας προσπαθώντας να εξηγήσει τους λόγους που η χώρα του εναντιώνεται στην ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ κατηγόρησε την Ελλάδα για υπόθαλψη τρομοκρατικών οργανώσεων και εξέφρασε την δυσφορία του για την στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην χώρα μας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τώρα η Τουρκία δεν θα κάνει το ίδιο λάθος».

«Ρώτησα στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αν βρίσκεται δίπλα μας στον αγώνα που δίνει η Τουρκία σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο…η απάντηση που έδωσε έδειξε για άλλη μια φορά πως βρίσκεται δίπλα στους Ελληνοκυπρίους (Έλληνες) και σε όσους τους ρίχνουν πάνω μας» είπε αρχικά και σημείωσε «χθες τα είπα και με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ δεν είναι μια οργάνωση που θα εξασφαλίζει την ασφάλεια της τρομοκρατίας και αυτό πρέπει να το ξέρουν οι χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ».

«Όταν διαδηλώνουν κρατώντας τις φωτογραφίες του ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης όταν προχωρούν υπό την προστασία της o αστυνομίας της Σουηδίας όπως και της αστυνομίας της Φινλανδίας. Όταν το κάνουν αυτό υπό την προστασία της αστυνομίας της Γερμανίας, όταν το κάνουν αυτό υπό την προστασία της αστυνομίας της Γαλλίας και της Ολλανδίας. Όταν προχωρούν αυτές οι εκστρατείες εναντίον της Τουρκίας. Όταν η Ελλάδα εδώ δίπλα μας επιτρέπει την εγκατάσταση 9 βάσεων των ΗΠΑ, κι όταν στην Ελλάδα αλωνίζουν οι τρομοκρατικές οργανώσεις, κανένας να μην περιμένει να κάνουμε το ίδιο λάθος» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Κατηγορεί ότι στην Ελλάδα αλωνίζουν οι τρομοκρατικές οργανώσεις, ο άνθρωπος που ηγείται κράτους τρομοκράτη

Γιάννης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

Τι αναμένουμε μετά το αεροπορικό ατύχημα στο οποίο έχασε την ζωή του ο Πρόεδρος του Ιράν, Ιμπραχίμ Ραϊσί
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΚΟΣΜΟΣ