ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γάζα: Εντοπίστηκαν οι σοροί τριών ομήρων

Και τα τρία αυτά άτομα είχαν επιχειρήσει να ξεφύγουν από επίθεση της Χαμάς σε συναυλιακό χώρο, κατά την 7η Οκτωβρίου 2023

Kathimerini.gr

Οι σοροί τριών Ισραηλινών ομήρων ανακτήθηκαν από τον στρατό του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των IDF, ταξίαρχος Ντάνιελ Χαράρι.

Από την ταυτοποίηση προέκυψε πως πρόκειται για τα πτώματα των Σάνι Λουκ, Αμίτ Μπουσκίλα και Ιτζάκ Γκελερέντερ που είχαν απαχθεί από ενόπλους της Χαμάς, από το πάρτι Nova Rave, την 7η Οκτωβρίου 2023.

Και τα τρία αυτά άτομα είχα επιχειρήσει να ξεφύγουν από την επίθεση στον συναυλιακό χώρο, κατευθυνόμενη προς τον κόμβο Μεφαλσίμ, αλλά εκεί έπεσαν στα χέρια της Χαμάς, δολοφονήθηκαν από ενόπλους και οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στη Γάζα.


Τα πτώματα ανασύρθηκαν σε κοινή επιχείρηση της Γενικής Υπηρεσίας Ασφαλείας Σιν Μπετ και του ισραηλινού στρατού, μετά από υποδείξεις των μυστικών υπηρεσιών.

H 23χρονη Σάνι Λουκ, λίγη ώρα μετά τη σφαγή, είχε θεαθεί σε βίντεο που διακινήθηκε μέσω social media, να κείτεται στο πίσω μέρος ενός φορτηγού. Αρχικά μεταδόθηκε πως ήταν νεκρή, αν και λίγες ημέρες μετά η μητέρα της είχε πει πως ήταν ζωντανή και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Γάζας.

Από τις 30 Οκτωβρίου είχε επιβεβαιωθεί πως η Λουκ είχε χάσει τη ζωή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Γάζα  |  Ισραήλ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

Οι επικρίσεις κατά του Γάλλου προέδρου μετατράπηκαν από ψίθυροι σε ανοιχτές δηλώσεις δυσαρέσκειας από τους ίδιους του τούς ...
Kathimerini.gr
 |  ΚΟΣΜΟΣ