ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ινστιτούτο Robert Koch: Δεν υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία που να δείχνουν μείωση κρουσμάτων

Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου πρόσθεσε ότι οι Γερμανοί πρέπει να περιμένουν και να διατηρήσουν πειθαρχία ως προς την τήρηση των κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Το Ινστιτούτο Robert Koch προειδοποιεί ότι η μείωση του αριθμού των νέων κρουσμάτων της επιδημίας Covid-19 τις τελευταίες ημέρες στην Γερμανία μπορεί να οφείλεται στην μείωση του αριθμού των διαγνωστικών τεστ που πραγματοποιήθηκαν λόγω των αργιών του Πάσχα.

Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου δρ Λόταρ Βίλερ δήλωσε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι κατά συνέπεια «δεν υπάρχουν σαφή στοιχεία που να δείχνουν ότι ο αριθμός των κρουσμάτων πραγματικά μειώνεται» στην Γερμανία, προσθέτοντας ότι οι Γερμανοί πρέπει να περιμένουν και να διατηρήσουν πειθαρχία ως προς την τήρηση των κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που το Ινστιτούτο ανακοίνωσε νωρίτερα, τα νέα κρούσματα της επιδημίας αυξήθηκαν σήμερα κατά 2.082 στις 125.098, στην τέταρτη συνεχή ημερήσια πτώση του ρυθμού αύξησης, έπειτα από τέσσερις ημέρες συνεχούς ανόδου.

Οι νέοι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 170, έναντι συνολικού αριθμού 2.969 θανάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση