ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΗΠΑ: Είχε τη μητέρα της στην κατάψυξη για δύο χρόνια

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι πέθανε τον Μάρτιο του 2021. Η αιτία δεν θα προσδιοριστεί μέχρι να αποψυχθεί το σώμα

Μια γυναίκα από το Σικάγο κατηγορείται ότι κρατούσε το νεκρό σώμα της μητέρας της στην κατάψυξη για σχεδόν δύο χρόνια, ενώ ζούσε σε ένα κοντινό διαμέρισμα.

Η Εύα Μπράτσερ, 69 ετών, εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Πέμπτη με την κατηγορία της απόκρυψης του θανάτου της 96χρονης μητέρας της και της κατοχής ψευδούς ταυτότητας.

Το σώμα της Ρεγκίνα Μιχάλσκι βρέθηκε αυτή την εβδομάδα σε καταψύκτη σε γκαράζ κοντά στο διαμέρισμα που μοιράζονταν οι δύο γυναίκες, είπε η αστυνομία. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι πέθανε τον Μάρτιο του 2021. Η αιτία δεν θα προσδιοριστεί μέχρι να αποψυχθεί το σώμα.

Οι ισχυρισμοί είναι «πολύ ανησυχητικοί», είπε ο δικαστής Ντέιβιντ Κέλι όταν όρισε εγγύηση 20.000 δολαρίων για την Μπράτσερ.

Ο Κέλι απέρριψε το αίτημα του δικηγόρου υπεράσπισης για χαμηλότερο εγγύηση για να βγάλει την Μπράτσερ από τη φυλακή.

Έχει προηγούμενες καταδίκες για πλαστογραφία και οι ερευνητές είπαν ότι προσπαθούσαν να προσδιορίσουν εάν η Μπράτσερ εισέπραττε τα επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης της μητέρας της, ανέφεραν οι Chicago Sun-Times.

Η κόρη της Μπράτσερ, που ζει στο Κεντάκι, ζήτησε από την αστυνομία να ελέγξει το σπίτι αφού έχασε την επαφή με τη γιαγιά της.

«Τι μπορεί να πάει στραβά; Προφανώς, τα πάντα», είπε η Σαμπρίνα Ουότσον.

Πηγή: Associated Press

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση