ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι Ρώσοι καταστρέφουν στον Νότο τα δικά τους πυρομαχικά και τις γέφυρες

Σκοπός τους είναι να καθυστερήσουν την αντεπίθεση των ουκρανικών δυνάμεων

Οι Ρώσοι εισβολείς σε ορισμένες περιοχές του Νότου της Ουκρανίας ανασυντάσσονται, προσπαθούν να συγκεντρώσουν εφεδρείες και μερικές φορές αφήνουν τις θέσεις τους για να υποχωρήσουν σε απόσταση ασφαλείας από την αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ανέφερε τα ξημερώματα της Τετάρτης η επιχειρησιακή διοίκηση «Νότος» του ουκρανικού στρατού.

«Ο εχθρός προσπαθεί να συγκρατήσει τα κατεχόμενα εδάφη, επικεντρώνει τις προσπάθειες στην προσπάθεια να διαταράξει τις ενεργές επιχειρήσεις των Αμυντικών Δυνάμεων. κατοικημένες περιοχές των οπισθίων οικισμών. Το πυροβολικό συνεχίζει να εκτελεί πυρά πυροβολικού στις θέσεις μας και να προκαλεί βομβαρδισμούς», αναφέρουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Σε ορισμένες περιοχές του μετώπου, οι Ρώσοι, ως απάντηση στην αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ανασυντάσσονται, προσπαθούν να συγκεντρώσουν εφεδρεία και μερικές φορές αφήνουν τις θέσεις τους για να υποχωρήσουν σε απόσταση ασφαλείας.

Οι Ρώσοι είναι επίσης γνωστό ότι καταστρέφουν αποθέματα πυρομαχικών και επίσης προσπαθούν να καταστρέψουν γέφυρες και διαβάσεις προκειμένου να επιβραδύνουν τον ρυθμό των επιθέσεων των ουκρανικών δυνάμεων.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας κατέστρεψαν ελικόπτερα Mi-8 και Mi-24 κοντά στο Κόστρομκα και στο Μπρουνσκίσκογιε, στην περιοχή της Χερσώνας.

Οι εκτιμώμενες απώλειες της ρωσικής δύναμης εισβολής το τελευταίο 24ωρο ανέρχονται 31 Ρώσοι και περί τα 50 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 8 τανκς, 26 τεθωρακισμένων οχημάτων, ενός μεγάλου διαμετρήματος Msta-B και ενός πυροβόλου οβίδας. Επιπλέον, μονάδες αεράμυνας κατέστρεψαν τρία ντρόουν Orlan-10 στις περιοχές Μπέρισλαβ και Μικολάιβ.

Σημειώνεται ότι μέσα σε μόλις 24 ώρες τα αεροσκάφη των Ουκρανών εξαπέλυσαν επτά πλήγματα κατά των Ρώσων. Μονάδες πυραύλων και πυροβολικού ολοκλήρωσαν 290 αποστολές πυρός.

Πηγή: Ukrinform

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση