ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ρωσία: Εχεις 10 χρόνια παντρεμένος; Δικαιούσαι δωρεάν γη

Η παρεχόμενη γη θα γίνει κοινή ιδιοκτησία όλης της οικογένειας, περιλαμβανομένων των παιδιών

Μια ομάδα βουλευτών από την παράταξη του LDPR, με επικεφαλής τον Λεονίντ Σλούτσκι, υποβάλλει στη Βουλή νομοσχέδιο για τη δωρεάν παροχή γης σε ζευγάρια που είναι παντρεμένα για περισσότερα από 10 χρόνια και έχουν παιδιά.

Προτείνεται να γίνουν αλλαγές στον Κώδικα Γης της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με την πρωτοβουλία, οι πολίτες που έχουν παντρευτεί πριν από τουλάχιστον 10 χρόνια και έχουν ένα ή περισσότερα παιδιά θα μπορούν να λάβουν δωρεάν οικόπεδο από το κράτος.

Η παρεχόμενη γη θα γίνει κοινή ιδιοκτησία όλων των μελών της οικογένειας, των ίδιων των γονέων και των παιδιών τους.

«Η ευκαιρία που προτείνει το νομοσχέδιο για ζευγάρια που είναι παντρεμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα να λάβουν ένα οικόπεδο δωρεάν θα βελτιώσει την ευημερία τους, θα έχει θετική επίδραση στην υγεία τους και θα συμβάλει επίσης στη δημιουργία οικογενειακής περιουσίας, στη γέννηση των παιδιών και την ολοκληρωμένη ανάπτυξή τους», σημείωσαν οι βουλευτές στο επεξηγηματικό σημείωμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Σλούτσκι, η πρωτοβουλία θα συμβάλει σε μια σταδιακή μετάβαση από την αστικοποίηση των μεγαλουπόλεων στην ανάπτυξη σύγχρονων χαμηλών κτιρίων έξω από την πόλη.

«Η αναβίωση των οικογενειακών κτημάτων είναι ένα ποιοτικά νέο επίπεδο διαβίωσης για τους πολίτες μας. Είναι πιο άνετο να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις παιδιά στις συνθήκες της σύγχρονης ανάπτυξης της περιουσίας, παρά ατελείωτα “ανθρώπινα κτήματα”. Αν φτάσουμε σε αυτή τη μορφή, θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν όχι μόνο ολόκληρη την επικράτεια της χώρας, αλλά και τις οικογένειες των ιδρυμάτων, τις γενιές υγιών, αθλητικών, ευτυχισμένων ανθρώπων», εξήγησε ο κ. Σλούτσκι στο TASS.

Πηγή: TASS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση