ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το Ισραήλ βρήκε «υπόγειες υποδομές της Χαμάς» στο πανεπιστήμιο της Γάζας

O εκπρόσωπος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων, υποναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι, δήλωσε ότι τα στρατεύματα του Ισραήλ κατέστρεψαν κτίρια και υποδομές στο Πανεπιστήμιο Αλ Αζχάρ

Kathimerini.gr

O εκπρόσωπος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων, υποναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι, δήλωσε ότι τα στρατεύματα του Ισραήλ κατέστρεψαν κτίρια και υποδομές στο Πανεπιστήμιο Αλ Αζχάρ, το οποίο φέρεται να χρησιμοποίησε η Χαμάς για στρατιωτικές της δραστηριότητες.

 

Ο Χαγκάρι τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επιδρομής στην περιοχή ανακαλύφθηκε «υπόγεια διαδρομή που ξεκινά από τον προαύλιο χώρο του πανεπιστημίου και συνεχίζεται μέχρι ένα σχολείο, το οποίο βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά».

Πρόσθεσε ότι βρέθηκαν επίσης εκρηκτικοί μηχανισμοί, εξαρτήματα πυραύλων και εκτοξευτές. Ο Χαγκάρι τόνισε ότι κατά τη διάρκεια άλλης επιδρομής, κοντά στο νοσοκομείο Σάτι, τα στρατεύματα του Ισραήλ εντόπισαν περίπου 200 ασυρμάτους και δεκάδες κάμερες.

«Αξονας μάχης, φυσίγγια, χειροβομβίδες, θέση ελεύθερου σκοπευτή, στρατιωτικός εξοπλισμός και τρύπες βολής» ανακαλύφθηκαν επίσης, όπως ανακοίνωσε ο Ισραηλινός αξιωματούχος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση