ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπό κράτηση 46χρονος - Παραδέχθηκε εμπρησμό οχήματος σε γκαράζ αυτοκινήτων

Η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση στις 27 Μαϊου του 2024

ΚΥΠΕ

Κατηγορήθηκε χθες 46χρονος μόνιμος κάτοικος Κύπρου σε υπόθεση εμπρησμού οχήματος στην επαρχία Πάφου και παραμένει υπό κράτηση μέχρι τις 27 Μαϊου, ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας ενώπιον του Δικαστηρίου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου σχετικά με εμπρησμό οχήματος που διαπράχθηκε στις 12 Μαρτίου στην Βιοτεχνική Περιοχή Γεροσκήπου, 46χρονος μόνιμος κάτοικος Κύπρου ο οποίος είχε συλληφθεί πρόσφατα κατηγορήθηκε χθες ενώπιον Δικαστηρίου για εμπρησμό οχήματος και το Δικαστήριο διέταξε όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της διαδικασίας.

Η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση στις 27 Μαϊου του 2024.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης η φωτιά εκδηλώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα της 12ης Μαρτίου όταν η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για εκδήλωση φωτιάς σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε γκαράζ αυτοκινήτων στην περιοχή Αγίας Βαρβάρας – Βιοτεχνική Περιοχή Γεροσκήπου στην επαρχία Πάφου.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία έσπευσαν στην σκηνή, κατέσβησαν την φωτιά, από την οποία το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

Οι επικρίσεις κατά του Γάλλου προέδρου μετατράπηκαν από ψίθυροι σε ανοιχτές δηλώσεις δυσαρέσκειας από τους ίδιους του τούς ...
Kathimerini.gr
 |  ΚΟΣΜΟΣ